Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ολυμπιακός έπαιξε όσο χρειάστηκε και προκρίθηκε στον τελικό Κυπέλλου

Ο Ολυμπιακός έπαιξε όσο χρειάστηκε και προκρίθηκε στον τελικό Κυπέλλου

Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο «Γ.Καραϊσκάκης» και σε συνδυασμό με το 3-0 του πρώτου αγώνα προκρίθηκε στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας. Ο Απόλλωνας προηγήθηκε με τον Ανγκούλο στο 43΄ με τον Μπενίτες να ισοφαρίζει στο 83΄.

Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο «Γ.Καραϊσκάκης» και σε συνδυασμό με το 3-0 του πρώτου αγώνα προκρίθηκε στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας. Ο Απόλλωνας προηγήθηκε με τον Ανγκούλο στο 43΄ με τον Μπενίτες να ισοφαρίζει στο 83′.

Ο Ολυμπιακός είχε την κατοχή της μπάλας στο πρώτο ημίχρονο χωρίς όμως να δημιουργεί ιδιαίτερα προβλήματα στους φιλοξενούμενους, που στο 16΄ είχαν μια καλή ευκαιρία αλλά ο Ρομπέρτο σταμάτησε σωτήρια το πλασέ του Άρσιτς (16΄).

Η απάντηση των «ερυθρόλευκων» ήρθε στο 18΄, όταν ο Σιόβας σταμάτησε κατά λάθος τον Μπενίτες που ετοιμαζόταν να σκοράρει.

Η τακτική του Απόλλωνα, που περίμενε υπομονετικά μέχρι να βρει χώρους για αντεπίθεση, απέδωσε στο 44΄ με τον Άρσιτς να κατεβαίνει από αριστερά και την κατάλληλη στιγμή να πασάρει στον Ανγκούλο που έκανε με ευκολία το 0-1.

Το ίδιο σκηνικό συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο μέχρι και το τελευταίο δεκάλεπτο όποτε και αύξησαν την πίεση τους οι γηπεδούχοι.

Στο 80΄ ο Μπενίτες σούταρε και ενώ η μπάλα κατευθυνόταν στην εστία ο Ντοσεβί την έσπρωξε στα δίχτυα αλλά καταλογίστηκε σε (οριακή) θέση οφσάιντ και το τέρμα ακυρώθηκε.

Στο 83΄ όμως ο Μπενίτες κατάφερε να σκοράρει με κοντινή προβολή μετά από παράλληλο γύρισμα του Φορτούνη και διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Διαιτητής: Τριτσώνης (Αθηνών)

Κίτρινες: Μπενίτες-Βασιλαντωνόπουλος, Ηρακλής, Χατζή, Σουάνης

Ολυμπιακός (Βίτορ Περέιρα): Ρομπέρτο, Αυλωνίτης, Μαζουακού, Σιόβας, Σαλίνο, Εντινγκά(72΄ Φορτούνης), Ντοσεβί, Μπουχαλάκης (61΄ Φουστέρ), Ντομίνγκες, Χάρα (62΄ Μιλιβόγεβιτς), Μπενίτες.

Απόλλωνας Σμύρνης (Αλέκος Βοσνιάδης): Πίτκας, Βασιλαντωνόπουλος, Λίτσης, Κοτσώνης, Κύργιας, Ηρακλής, Χατζής, Μπαμ Μπαμ (81΄ Πινέιρο), Φαρινόλα (69΄ Σουάνης), Άρσιτς (89΄ Γκόλιας), Ανγκούλο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Υπόθεση Καρλίτο: Συγγνώμη Πεπ, αλλά ο Αντσελότι… (vids, pics)

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα είναι πιθανότατα ο κορυφαίος προπονητής στον κόσμο, όμως ο Κάρλο Αντσελότι είναι ο «βασιλιάς» του Champions League...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024