Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τα θερινά τμήματα (Summer Term 2015) του DEREE

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τα θερινά τμήματα (Summer Term 2015) του DEREE

Στο DEREE – The American College of Greece, οι εγγραφές για τα θερινά τμήματα (Summer Term) έχουν ήδη αρχίσει. Όσοι αποφασίσουν να ξεκινήσουν τις σπουδές τους από τώρα, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μαθήματα κατά τους θερινούς μήνες και να πάρουν τις πρώτες ακαδημαϊκές μονάδες (credits) νωρίτερα.

Στο DEREE – The American College of Greece, οι εγγραφές για τα θερινά τμήματα (Summer Term) έχουν ήδη αρχίσει. Όσοι αποφασίσουν να ξεκινήσουν τις σπουδές τους από τώρα, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μαθήματα κατά τους θερινούς μήνες και να πάρουν τις πρώτες ακαδημαϊκές μονάδες (credits) νωρίτερα.

Επιπλέον, θα ξεκινήσουν να απολαμβάνουν από την πρώτη κιόλας ημέρα της εγγραφής το μοναδικό περιβάλλον του campus και τις εξαιρετικές εγκαταστάσεις: πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων, γήπεδο ποδοσφαίρου, μπάσκετ και τένις, fitness center, αλλά και μία από τις μεγαλύτερες βιβλιοθήκες ιδιωτικών πανεπιστημίων στην Ευρώπη!

Οι επιλογές είναι πολλές και οι αποφάσεις σημαντικές.
Σπουδάζοντας στο DEREE, κάνεις μία επιλογή που θα σε ανταμείβει για μια ζωή. 10 λόγοι για τους οποίους αξίζει να σπουδάσεις στο DEREE

  1. Γιατί, ακόμη κι αν δεν ξέρεις ακριβώς τι είναι αυτό με το οποίο θέλεις να ασχοληθείς, στο DEREE μπορείς να επιλέξεις μαθήματα από διαφορετικά πεδία πριν αποφασίσεις ώριμα για την κατεύθυνση σπουδών που ταιριάζει στα ενδιαφέροντα και τις ιδιαίτερες ικανότητές σου.
  2. Γιατί θα εκτεθείς στο κορυφαίο αμερικανικό μοντέλο εκπαίδευσης, θα μάθεις να χρησιμοποιείς τα Αγγλικά ως βασική γλώσσα επικοινωνίας σε ακαδημαϊκό κι επαγγελματικό επίπεδο και θα δεις τον κόσμο μέσα από μία διεθνή προοπτική.
  3. Γιατί, πέρα από το κορυφαίο ακαδημαϊκό πρόγραμμα, θα έχεις την ευκαιρία να ενταχθείς σε φοιτητικές κοινότητες και να αναπτύξεις τις δεξιότητές σου και την κριτική σου σκέψη, εφόδια που θα σε βοηθήσουν να ξεχωρίσεις ακαδημαϊκά και επαγγελματικά.
  4. Γιατί θα σου δοθεί η ευκαιρία να σπουδάσεις για ένα εξάμηνο σε αναγνωρισμένα πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο, από τη Μασαχουσέτη ως την Καλιφόρνια των ΗΠΑ κι από την Νότιο Κορέα ως την Ολλανδία. Το study abroad semester, όπως λέγεται, γίνεται χωρίς να επιβαρυνθείς με τα δίδακτρα των συνεργαζόμενων πανεπιστημίων, ενώ μπορείς να συμμετέχεις σε παρόμοια προγράμματα μικρότερης διάρκειας που πραγματοποιούνται σε συνεργασία με κορυφαία ιδρύματα όπως το Harvard και το Stanford.
  5. Γιατί θα αποκτήσεις διεθνή επαγγελματική εμπειρία πριν καν αποφοιτήσεις. Κάθε χρόνο, το DEREE προσφέρει σε φοιτητές του την ευκαιρία να κάνουν αμειβόμενη πρακτική εξάσκηση σε πολυεθνικές εταιρείες, στα παραρτήματά τους σε όλο τον κόσμο.
  6. Γιατί θα έχεις συμφοιτητές από 52 διαφορετικές χώρες που σπουδάζουν στο DEREE για ένα εξάμηνο ή για το πτυχίο τους, δημιουργώντας φιλίες και σχέσεις με ανθρώπους από διαφορετικό πολιτιστικό και κοινωνικό υπόβαθρο.
  7. Γιατί θα περάσεις 4 αξέχαστα χρόνια σε ένα περιβάλλον που θα σου προσφέρει μοναδικά ερεθίσματα. Από τις υπερσύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις και τις εξοπλισμένες αίθουσες μέχρι και την παρακολούθηση σεμιναρίων και εκδηλώσεων που φιλοξενούν αναγνωρισμένες προσωπικότητες, κάθε μέρα στο DEREE είναι μία ενδιαφέρουσα εμπειρία.
  8. Γιατί, με την αποφοίτησή σου, θα έχεις ένα διπλό πτυχίο αναγνωρισμένο σε ΗΠΑ και Ευρώπη από το NEASC και το βρετανικό Open University, ενώ θα ανήκεις στο δυναμικό δίκτυο αποφοίτων του Κολλεγίου με 39.000 μέλη που εργάζονται και διακρίνονται σε όλο τον κόσμο. Το αποτέλεσμα; Σχεδόν το 70% των αποφοίτων του DEREE ήδη δουλεύει μόλις 6 μήνες μετά την αποφοίτηση, σύμφωνα με στοιχεία του 2013.
  9. Γιατί μπορείς να διεκδικήσεις μία υποτροφία ή να ενταχθείς σε ένα πρόγραμμα οικονομικής στήριξης: Ένας στους δύο φοιτητές του DEREE λαμβάνουν κάποιου είδους υποστήριξη κάθε χρόνο.
  10. Γιατί αξίζει να δώσεις στον εαυτό σου το καλύτερο!

Επικοινώνησε σήμερα με έναν Σύμβουλο Σπουδών στο DEREE και μάθε τα πάντα για τις σπουδές στο μεγαλύτερο αμερικανικό Κολλέγιο της Ευρώπης!
Πληροφορίες: 2106009800 (εσωτ. 1410)
Ε-mail: admissions@acg.edu

Ξένη δημοσίευση

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024