Εκτός πλέι οφ ο ΠΑΣ Γιάννινα, χωρίς αδειοδότηση και ο Πανθρακικός
Απορρίφθηκαν από την επιτροπή εφέσεων αδειοδότησης της ΕΠΟ οι εφέσεις των ΠΑΣ Γιάννινα και Πανθρακικού, οπότε οι δύο ΠΑΕ της Σούπερ Λιγκ δεν έλαβαν άδεια συμμετοχής για το επόμενο πρωτάθλημα της περιόδου 2015/2016. Αυτό λοιπόν σημαίνει πως ακόμα και αν ο ΠΑΣ Γιάννινα εξασφαλίσει την είσοδο του στα πλέι οφ (είναι 5ος με 52 βαθμούς) δεν θα αγωνιστεί δεν θα αγωνιστεί, αφού δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη και τη θέση του θα πάρει ο επόμενος στη βαθμολογία. Επίσης και οι δύο ομάδες θα έχουν περιορισμό στις μεταγραφές. Αντίθετα έγιναν δεκτές οι προσφυγές των άλλων τριών ΠΑΕ που εξετάστηκαν σήμερα και συγκεκριμένα των Πλατανιά, Βέροιας και Λεβαδειακού, οι οποίες αδειοδοτήθηκαν κανονικά.
Απορρίφθηκαν από την επιτροπή εφέσεων αδειοδότησης της ΕΠΟ οι εφέσεις των ΠΑΣ Γιάννινα και Πανθρακικού, οπότε οι δύο ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας δεν έλαβαν άδεια συμμετοχής για το επόμενο πρωτάθλημα της περιόδου 2015/2016.
Αυτό λοιπόν σημαίνει πως ακόμα και αν ο ΠΑΣ Γιάννινα εξασφαλίσει την είσοδο του στα πλέι οφ (είναι 5ος με 52 βαθμούς) δεν θα αγωνιστεί δεν θα αγωνιστεί, αφού δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη και τη θέση του θα πάρει ο επόμενος στη βαθμολογία. Επίσης και οι δύο ομάδες θα έχουν περιορισμό στις μεταγραφές.
Αντίθετα έγιναν δεκτές οι προσφυγές των άλλων τριών ΠΑΕ που εξετάστηκαν σήμερα και συγκεκριμένα των Πλατανιά, Βέροιας και Λεβαδειακού, οι οποίες αδειοδοτήθηκαν κανονικά.
Η ανακοίνωση:
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης (Ε.Ε.Α.) της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση εξέτασε τις εφέσεις των ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΑΠΣ, ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ Α.Ο., ΒΕΡΟΙΑ ΓΑΣ και ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΑΠΟ, κατά των αποφάσεων του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης.
Έκανε δεκτές τις εφέσεις και χορήγησε την άδεια συμμετοχής στις διοργανώσεις περιόδου 2015-2016 στις ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΑΠΟ, ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ Α.Ο. και ΒΕΡΟΙΑ ΓΑΣ.
Δεν έκανε δεκτές τις εφέσεις και δεν χορήγησε την άδεια συμμετοχής στις διοργανώσεις περιόδου 2015-2016 στις ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 και ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΑΠΣ».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Συναγερμός στις φυλακές Κασσαβέτειας – Κρούσματα φυματίωσης
- HOTΕΛ ΕΛVIRA: Επιστρέφει στις 31 Ιανουαρίου με νέα επεισόδια
- Κλειστά ακίνητα: Πώς θα πάρετε επιδότηση έως 36.000 ευρώ από το νέο «Ανακαινίζω – Νοικιάζω»
- «Φως στο Τούνελ»: Επιστρέφει απόψε στις 23:20, στο MEGA
- Ουκρανία: Καθ΄οδόν για το Άμπου Ντάμπι αντιπροσωπίες του Κιέβου, της Μόσχας και των ΗΠΑ – «Αγκάθι» το εδαφικό
- Τεστ αίματος ανιχνεύει τη νόσο του Crohn χρόνια πριν από την εμφάνιση συμπτωμάτων
