Έρευνα για τον εκρηκτικό μηχανισμό στο ματς Τορίνο – Γιουβέντους
Διαφορετική τροπή παίρνει η υπόθεση του αυτοσχέδιου μηχανισμού που εξερράγη την Κυριακή στο "Ολύμπικο" του Τορίνο. Οι πειθαρχικές διαδικασίες έχουν "παγώσει" μέχρι να ξεκαθαρίσει αν ήταν οι οπαδοί της Γιουβέντους εκείνοι που εκτόξευσαν τον μηχανισμό, ή αν υπαίτιοι ήταν οι φίλοι της γηπεδούχου "Γκρανάτα". Πάντως, στη δική τους κερκίδα εξερράγη με αποτέλεσμα να τραυματιστούν εννέα άτομα και αρχικά διάχυτη ήταν η αντίληψη πως η ευθύνη βαραίνει τους οπαδούς των "Μπιανκονέρι".
Διαφορετική τροπή παίρνει η υπόθεση του αυτοσχέδιου μηχανισμού που εξερράγη την Κυριακή στο “Ολύμπικο” του Τορίνο. Οι πειθαρχικές διαδικασίες έχουν “παγώσει” μέχρι να ξεκαθαρίσει αν ήταν οι οπαδοί της Γιουβέντους εκείνοι που εκτόξευσαν τον μηχανισμό, ή αν υπαίτιοι ήταν οι φίλοι της γηπεδούχου “Γκρανάτα”.
Πάντως, στη δική τους κερκίδα εξερράγη με αποτέλεσμα να τραυματιστούν εννέα άτομα και αρχικά διάχυτη ήταν η αντίληψη πως η ευθύνη βαραίνει τους οπαδούς των “Μπιανκονέρι”.
Ομως, οι αστυνομικές αρχές ενημέρωσαν πως η υπόθεση βρίσκεται υπό διερεύνηση, ενώ διέρρευσε έκθεση της αρμόδιας κρατικής υπηρεσίας ασφαλείας σε αθλητικές διοργανώσεις (ONMS) η οποία αναφέρει:
«Διεξάγεται λεπτομερής έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί αν η βόμβα που εξερράγη στην κερκίδα της Τορίνο εκτοξεύθηκε από οπαδούς της Γιουβέντους ή αν τοποθετήθηκε και πυροδοτήθηκε από τους ίδιους τους οπαδούς της Τορίνο».
«Δεν γίνεται να συνεχιστεί αυτό. Κουράστηκα. Κάθε Σαββατοκύριακο τα ίδια και τα ίδια. Κι αυτό παρά τις προσπάθειες των τελευταίων μηνών» είπε ο Τζοβάνι Μαλάγκο, πρόεδρος της Ιταλικής Ολυμπιακής Επιτροπής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Γιατί οι εργαζόμενοι δεν αλλάζουν εύκολα εργοδότη;
- Με φυλάκιση οκτώ μηνών τιμωρήθηκε ο Τζόουνς της Παρτιζάν
- Πειραιάς: Νεκρή 25χρονη που έπεσε από τον 7ο όροφο πολυκατοικίας
- Reuters: Σενάριο «τεχνικής βλάβης» για το ουκρανικό drone με τα εκρηκτικά στη Λευκάδα
- Μαύρη Πανώλη, η άλλη πλευρά: Μια σπάνια λίστα δείχνει ότι κάποιοι επέστρεψαν από τον «θάνατο»
- Ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Μπάγερν Μονάχου ο Νόιερ (pic)




