Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θρίλερ με την εξαφάνιση της τετράχρονης Άννυ στην καρδιά της Αθήνας

Θρίλερ με την εξαφάνιση της τετράχρονης Άννυ στην καρδιά της Αθήνας

Εντατικές έρευνες διεξάγονται από τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές για την τετράχρονη Αννυ Μπορίσοβα η οποία εξαφανίσθηκε στις 21 Απριλίου από το κέντρο της Αθήνας, γύρω από την Ομόνοια. Προβληματισμό προκαλεί στους ειδικούς το γεγονός ότι η μητέρα της τετράχρονης έχει πέσει σε αντιφάσεις σε σχέση με το πού και πότε εξαφανίστηκε η κόρη της.

Εντατικές έρευνες διεξάγονται από τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές για την τετράχρονη Αννυ Μπορίσοβα η οποία εξαφανίσθηκε στις 21 Απριλίου από το κέντρο της Αθήνας, γύρω από την Ομόνοια.

Η Άννυ έχει καστανά μαλλιά και μάτια και κατάγεται από τη Βουλγαρία. Την εξαφάνισή της κατήγγειλε η βουλγαρικής υπηκοότητας μητέρα της στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας.

Οι κινητοποιήσεις των Αρχών, αλλά και του Χαμόγελου του Παιδιού περιλαμβάνουν αναζητήσεις εντός και εκτός Ελλάδος, ενώ ήδη amber alert για τη μικρή έχει ηχήσει και πανευρωπαϊκά.

Την ίδια στιγμή, προβληματισμό προκαλεί στους ειδικούς το γεγονός ότι η μητέρα της τετράχρονης έχει πέσει σε αντιφάσεις σε σχέση με το πού και πότε εξαφανίστηκε η κόρη της, σύμφωνα με το Έθνος.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε η μητέρα της, η ίδια είχε παραδώσει το παιδί σε μία φίλη της και συμπατριώτισσά της, επειδή ήθελε να πάει για λίγες ημέρες στη Βουλγαρία.

Όταν επέστρεψε η φίλη της δήλωσε πως έβγαλε βόλτα το παιδί και τότε η τετράχρονη χάθηκε. Αίσθηση προκαλεί στις Αρχές το γεγονός ότι η μητέρα γνωρίζει μόνο το μικρό όνομα της φίλης στην οποία εμπιστεύθηκε την κόρη της. Όπως υποστηρίζει η 25χρονη μητέρα, η νεαρή γυναίκα έχει απενεργοποίησει το κινητό τηλέφωνο με το οποίο επικοινωνούσαν.

Το Χαμόγελο του Παιδιού παρακαλεί όποιον γνωρίζει το οτιδήποτε να επικοινωνήσει με οποιοδήποτε αστυνομικό τμήμα ή με την ευρωπαϊκή γραμμή για τις εξαφανίσεις 11 6000.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024