Απεγκλωβίστηκαν από νησίδα του Έβρου 69 μετανάστες
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε αστυνομική επιχείρηση διάσωσης 69 μεταναστών, που είχαν εγκλωβιστεί σε νησίδα του ποταμού Έβρου, στην περιοχή των χωριών Θουρίου και Σοφικού Ορεστιάδας. Από την έρευνα προέκυψε ότι άγνωστος μέχρι στιγμής δράστης-διακινητής, με τη χρήση πλωτών, μετέφερε τους διασωθέντες από την Τουρκία στην Ελλάδα και τους εγκατέλειψε στο σημείο.
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε αστυνομική επιχείρηση διάσωσης 69 μεταναστών, που είχαν εγκλωβιστεί σε νησίδα του ποταμού Έβρου, στην περιοχή των χωριών Θουρίου και Σοφικού Ορεστιάδας.
Οι αστυνομικοί κατάφεραν να απεγκλωβίσουν και να διασώσουν με ασφάλεια 42 άνδρες, 10 γυναίκες και 17 παιδιά.
Από την έρευνα προέκυψε ότι άγνωστος μέχρι στιγμής δράστης-διακινητής, με τη χρήση πλωτών, μετέφερε τους διασωθέντες από την Τουρκία στην Ελλάδα και τους εγκατέλειψε στο σημείο.
Την προανάκριση για το συμβάν ενεργούν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας και Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο έρωτας του Τραμπ με τον Ερντογάν στην Σύνοδο του ΝΑΤΟ – Ποιες απαντήσεις θα δώσει η Ελλάδα αν προκληθεί
- Εννέα σνακ που μας χαλαρώνουν
- Καιρός: Μεσημεριανές μπόρες στα ορεινά και ενισχυμένοι άνεμοι στο Αιγαίο – Πού θα έχει 35άρια
- Κάμερες: Νέα ηλεκτρονικά μάτια σε 100 κρίσιμους κόμβους – Ο ρόλος της λευκής γραμμής στις διαβάσεις
- Νέο πρόγραμμα για 8.000 ανέργους άνω των 55 ετών
- Ανελκυστήρες: Τι πρέπει να γνωρίζουν όσοι τους δήλωσαν και όσοι δεν τους δήλωσαν


