Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συγκέντρωση των δημάρχων έξω από τη Βουλή

Συγκέντρωση των δημάρχων έξω από τη Βουλή

Συγκέντρωση έξω από τη Βουλή προγραμματίζουν στις 11:30 το πρωί οι δήμαρχοι όλης της χώρας ενόψει της ψήφισης της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου για τα ταμειακά διαθέσιμα στην Ολομέλεια της Βουλής που θα συνεδριάσει στις 12 το μεσημέρι. Οι δήμαρχοι θα επιδώσουν στο προεδρείο και στους αρχηγούς όλων των κομμάτων το ψήφισμα της ΚΕΔΕ καθώς και αναλυτικό υπόμνημα με τις θέσεις τους.

Συγκέντρωση έξω από τη Βουλή προγραμματίζουν στις 11:30 το πρωί οι δήμαρχοι όλης της χώρας ενόψει της ψήφισης της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου για τα ταμειακά διαθέσιμα στην Ολομέλεια της Βουλής που θα συνεδριάσει στις 12 το μεσημέρι.

Οι δήμαρχοι θα επιδώσουν στο προεδρείο και στους αρχηγούς όλων των κομμάτων το ψήφισμα της ΚΕΔΕ καθώς και αναλυτικό υπόμνημα με τις θέσεις τους.

Οι υπηρεσίες των δήμων όλης της χώρας θα παραμείνουν συμβολικά κλειστές από τις 12 έως τις 3 το μεσημέρι της Παρασκευής, με εξαίρεση τις κοινωνικές υπηρεσίες.

Οι εργαζόμενοι θα παραμείνουν έξω από τα δημοτικά καταστήματα σε ένδειξη συμπαράστασης και στήριξης στις κινητοποιήσεις της Αυτοδιοίκησης.

Η ΚΕΔΕ έχει ζητήσει άμεση συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, προκειμένου, όπως τονίζει να ενημερωθεί για την πραγματική κατάσταση της οικονομίας, ώστε «η Αυτοδιοίκηση Α’ Βαθμού να συμβάλλει με κάθε τρόπο στην εθνική προσπάθεια για ξεπέρασμα της κρίσης».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Πιτίνο: «Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ήταν ο έκτος παίκτης»

Ο Ρικ Πιτίνο αποθέωσε τον Παναθηναϊκό για τη νίκη του απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024