Ανάκληση 2 εκατομμυρίων οχημάτων από την Suzuki
Πρόβλημα στον διακόπτη της μίζας οδηγεί της Suzuki στην ανάκληση 2 εκατομμυρίων οχημάτων σε παγκόσμιο επίπεδο.
Στην ανάκληση δύο εκατομμυρίων οχημάτων προχωρά η Suzuki εξαιτίας προβλήματος στον διακόπτη της μίζας. Τα περισσότερα από αυτά -1.873.000- έχουν διατεθεί στην ιαπωνική αγορά και τα υπόλοιπα σε ΗΠΑ, Ευρώπη και Αυστραλία, συμπεριλαμβάνοντας ανάμεσά τους και έναν μικρό αριθμό Chevrolet Cruze Sedan.
Η ανάκληση αφορά οχήματα που έχουν κατασκευαστεί από το 1998 έως και το 2009, μεταξύ των οποίων και τα γνώριμα στην ελληνική αγορά Suzuki Alto και Wagon R.
To πρόβλημα εντοπίζεται στον ελαττωματικό διακόπτη της μίζας, καθώς υπάρχει ενδεχόμενο να παραχθεί καπνός από κάποια δυσλειτουργία στο εσωτερικό του.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Suzuki μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί 67 περιστατικά, όλα στην ιαπωνική αγορά, χωρίς παρόλα αυτά να έχει προκληθεί από το συγκεκριμένο ελάττωμα κάποιος τραυματισμός.
auto.in.gr
- ΠΑΣΟΚ για Γεωργιάδη: Ο λασπολόγος του Μαξίμου ξαναχτύπησε – Τα υπόλοιπα στη Δικαιοσύνη
- Η πρώτη σκηνοθέτις του ελληνικού σινεμά: Η αγνοημένη «Εύα» της Μαρίας Πλυτά στις Κάννες
- ΗELLO!: Αυτή την Τετάρτη έρχεται στα περίπτερα
- Διεθνής συνεργασία της Kaizen Gaming με τη FIFA για το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA 2026™
- Τέλος σε μια «κατάρα» 71 ετών: Η Ελβετία επιτρέπει ξανά τους αγώνες ταχύτητας σε πίστα
- Αργία Αγίου Πνεύματος: Πώς θα πληρωθούν όσοι θα εργαστούν
