Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Στο Ναύπλιο το 3ο Περιφερειακό Καρδιολογικό Συνέδριο

Στο Ναύπλιο το 3ο Περιφερειακό Καρδιολογικό Συνέδριο

Το 3ο Περιφερειακό Καρδιολογικό Συνέδριο πραγματοποιεί στο διάστημα 24 - 25 Απριλίου στο Ναύπλιο η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία. Ανάμεσα στους στόχους του Συνεδρίου είναι η ενημέρωση των Καρδιολόγων και των Ιατρών όλων των ειδικοτήτων που ασχολούνται με τη θεραπευτική αντιμετώπιση των καρδιοαγγειακών νοσημάτων, για τις νεότερες εξελίξεις στον τομέα των συγκεκριμένων νοσημάτων.

Το 3ο Περιφερειακό Καρδιολογικό Συνέδριο πραγματοποιεί στο διάστημα 24 – 25 Απριλίου στο Ναύπλιο η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία. Ανάμεσα στους στόχους του Συνεδρίου είναι η ενημέρωση των Καρδιολόγων και των Ιατρών όλων των ειδικοτήτων που ασχολούνται με τη θεραπευτική αντιμετώπιση των καρδιοαγγειακών νοσημάτων, για τις νεότερες εξελίξεις στον τομέα των συγκεκριμένων νοσημάτων.

Στο συνέδριο θα αναπτυχτούν, από εγνωσμένου κύρους Έλληνες Καρδιολόγους, μέσα από διαλέξεις και στρογγυλά τραπέζια, θέματα από όλο το φάσμα των καρδιοαγγειακών νοσημάτων.

Παράλληλα με το επιστημονικό μέρος του συνεδρίου, η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία πραγματοποιεί ενημερωτικές ομιλίες και δράσεις πρόληψης υγείας για τους πολίτες σε κάθε πόλη που πραγματοποιεί τα Περιφερειακά της Συνέδρια.

Στο πλαίσιο αυτό, στις 24 Απριλίου στις 13:00μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου και σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπλιέων, θα λάβει χώρα εκπαίδευση πολιτών στην Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση.

Παράλληλα, το απόγευμα της ίδιας μέρας, στις 18:30 μ.μ., στην αίθουσα του ξενοδοχείου «ΑΜΑΛΙΑ» όπου θα διεξαχθεί το συνέδριο, θα υπάρξουν ενημερωτικές ομιλίες από ιατρούς για την πρόληψη των καρδιαγγειακών παθήσεων και τους παράγοντες κινδύνου, ενώ ο πρόεδρος της ΕΚΕ Στέφανος Φούσας θα πραγματοποιήσει διάλεξη με θέμα «Πώς θα αποφύγουμε το οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου».

health.in.gr

Sports in

«Μπάχαλο» στη Γαλλία για τον… πετεινό στην φανέλα (pic)

Τσακώνονται σαν τα… κοκόρια οι Γάλλοι οπαδοί για τον τεράστιο πετεινό στη νέα φανέλα της Εθνικής Γαλλίας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024