Η Ρεάλ… έσωσε την «παρτίδα» κερδίζοντας την Εφές με ανατροπή
Η Εφές Αναντολού του Ντούσαν Ίβκοβιτς έφτασε μια... ανάσα από το να σπάσει την έδρα της Ρεάλ, αφού λίγο πριν από το τέλος της δεύτερης αναμέτρησης για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκα, προηγήθηκε 75-82, ωστόσο, οι Μαδριλένοι που βρέθηκαν να χάνουν ακόμη και με 17 πόντους (45-62 στο 27') το «γύρισαν» στα τελευταία δευτερόλεπτα επικρατώντας 90-85 και διατήρησαν το πλεονέκτημα. Ο Στράτος Περπέρογλου αστόχησε σε τρία διαδοχικά τρίποντα στα κρίσιμα δευτερόλεπτα συμπληρώνοντας τα αρνητικά ποσοστά των Τούρκων έξω από τη γραμμή των 6.75.
Η Εφές Αναντολού του Ντούσαν Ίβκοβιτς έφτασε μια… ανάσα από το να σπάσει την έδρα της Ρεάλ, αφού λίγο πριν από το τέλος της δεύτερης αναμέτρησης για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκα, προηγήθηκε 75-82, ωστόσο, οι Μαδριλένοι που βρέθηκαν να χάνουν ακόμη και με 17 πόντους (45-62 στο 27′) το «γύρισαν» στα τελευταία δευτερόλεπτα επικρατώντας 90-85 και διατήρησαν το πλεονέκτημα. Ο Στράτος Περπέρογλου αστόχησε σε τρία διαδοχικά τρίποντα στα κρίσιμα δευτερόλεπτα συμπληρώνοντας τα αρνητικά ποσοστά των Τούρκων έξω από τη γραμμή των 6.75.
Η μεγάλη αντίδραση των γηπεδούχων ήρθε στο 3ο δεκάλεπτο με ένα σερί 12-0, μειώνοντας αρχικά σε 57-62. Μάλιστα, ο Σέρχιο Γιούλ πέτυχε ένα «τρελό» τρίποντο στο τέλος της τρίτης περιόδου, για το 63-66. Η ολική… επαναφορά ολοκληρώθηκε όταν ο Ρίβερς έδωσε το προβάδισμα στη «Βασίλισσα» με 68-67 και παράλληλα την πίστη για ανατροπή και νίκη επί των ψυχωμένων Τούρκων.
Ο Ερτέλ πέτυχε 16 πόντους και μοίρασε 15 ασίστ για λογαριασμό των ηττημένων και μάλιστα οι 15 τελικές πάσες αποτελούν ρεκόρ, καθώς στο παρελθόν κάτι ανάλογο είχε πετύχει μόνο ο Τζον Λίνεχαν της γαλλικής Νανσί.
Τα δεκάλεπτα: 22-16, 37-45, 63-66, 90-85.
Ρεάλ: Ρίβερς 14(2), Φερνάντεθ 15(1/5τρ, 7ασ), Νοτσιόνι 10, Μασιούλις, Ρέγες 6, Ροντρίγκεθ 11(1), Αγιόν 8, Κάρολ 6(2), Γιούλ 18(3/8τρ, 12ασ), Μπουρούσης, Σλότερ 2.
Εφές: Μπαλμπάι, Οσμάν 12(2), Περπέρογλου 11(2/10τρ), Μπατούκ, Σάριτς 11(1/5τρ, 9ρ), Ντρέιπερ 5, Κρστιτς 23(7/10δ, 6ρ), Λάσμε 2, Τζάνινγκ 3(1), Ερτέλ 16(3/5τρ, 15ασ), Μπιέλιτσα 2.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Νέο επεισόδιο μεταξύ οδηγών στην Αθήνα – 58χρονος επιτέθηκε με γαλλικό κλειδί σε 38χρονο
- Ανακοίνωσαν τον Τέιλορ Τζένκινς οι Μιλγουόκι Μπακς (pic)
- Σκωτία: Οργή για τη μητέρα που σκότωσε την 19 ημερών κόρη της – Aνέβασε βίντεο ζητώντας χρήματα για την κηδεία της
- Ηγουμενίτσα: Μισός τόνος υδροπονικής κάνναβης εντοπίστηκε και κατασχέθηκε από το ελληνικό FBI
- Το μανιφέστο του Ινστιτούτου Τσίπρα: Κάλεσμα σύγκλισης στα αριστερά του Κέντρου – Μεταρρύθμιση και ρήξη
- «H Μελάνια Τραμπ έτοιμη για κατασκοπεία» – Φόρεσε τα γυαλιά ηλίου Meta της Ray-Ban



