Μπακογιάννη για διαδοχή: «Θα κάνω ό,τι χρειαστεί»
«Θα κάνω ό,τι χρειαστεί» δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη απαντώντας σε ερώτηση για την ηγεσία της ΝΔ, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο να θέσει υπόψηφιότητα για την προεδρία του κόμματος. «Οι διεργασίες μέσα στη ΝΔ κορυφώνονται. Πιστεύω ότι η ΝΔ χρειάζεται μια ισχυρή Κεντροδεξιά» τόνισε.
«Θα κάνω ό,τι χρειαστεί» δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη απαντώντας σε ερώτηση για την ηγεσία της ΝΔ, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο να θέσει υπόψηφιότητα για την προεδρία του κόμματος.
«Οι διεργασίες μέσα στη ΝΔ κορυφώνονται» τόνισε στο ΣΚΑΪ και πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι η ΝΔ χρειάζεται μια ισχυρή Κεντροδεξιά».
Η κ. Μπακογιάννη, μάλιστα, άφησε αιχμές για την διακυβέρνηση Σαμαρά, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «αν εμείς είχαμε τα κότσια, οι διαρθρωτικές αλλαγές θα είχαν κλείσει».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κρήτη: Χαλάζι και θυελλώδεις βοριάδες στο Ηράκλειο – Πλοία δεν κατάφεραν να δέσουν στο λιμάνι
- Τρομερή Μαρία Στρατουδάκη: Δύο χάλκινα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα άρσης βαρών εφήβων νεανίδων
- Τι σημαίνει η αύξηση του επιπέδου τρομοκρατικής απειλής στο Ηνωμένο Βασίλειο
- Κοστιούκ: Θρίαμβος με πολιτικό βάρος στη Μαδρίτη και παγωμένη ατμόσφαιρα στον τελικό με την Αντρέεβα
- Λαμία: Θύμα άγριας επίθεσης 13χρονη από ανήλικη – Την έριξε στο οδόστρωμα και την κλώτσαγε
- «Η φωνή του ταυτίστηκε με τον Θρύλο» – Τα συλλυπητήρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τον Στάθη Γαβάκη


