Για τις μίζες στα εξοπλιστικά απολογείται ο τραπεζίτης Όσβαλντ
Στον ανακριτή διαφθοράς Ν. Τσιρώνη απολογείται από το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης ο τραπεζίτης Ζαν Κλοντ Όσβαλντ που συνελήφθη στο Αμπου Ντάμπι και θεωρείται πρόσωπο - κλειδί στα σκάνδαλα τόσο με τα εξοπλιστικά όσο και με τη Siemens.
Στον ανακριτή διαφθοράς Ν. Τσιρώνη απολογείται από το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης ο τραπεζίτης Ζαν Κλοντ Όσβαλντ που συνελήφθη στο Αμπου Ντάμπι και θεωρείται πρόσωπο – κλειδί στα σκάνδαλα τόσο με τα εξοπλιστικά όσο και με τη Siemens.
O κ. Τσιρώνης με τη συνδρομή του επίκουρου ανακριτή Χριστόφορου Μάρκου αναμένεται να ζητήσει πληροφορίες από τον Όσβαλντ για την υπόθεση προμήθειας των αυτοκινούμενων πυροβόλων από τη γερμανική εταιρεία WEGMANN, υπόθεση για την οποία βαρύνεται με την κατηγορία του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος.
Αμέσως μόλις ολοκληρώσει την απολογία του στον κ. Τσιρώνη, ο κ. Όσβαλντ θα τεθεί ενώπιον της ανακρίτριας διαφθοράς Βασιλικής Μπράτη, η οποία διερευνά την υπόθεση προμήθειας ιπτάμενων ραντάρ από τη σουηδική εταιρεία Ericsson και τη βραζιλιάνικη EMBRAER.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Άσκηση: Γιατί αργούμε να δούμε αλλαγές;
- Στο τραπέζι παράταση της τριετής φοροαπαλλαγής για τα ενοίκια
- Marfin: Απολογούνται οι δύο 42χρονοι, αναμένεται η έκδοση της 46χρονης – Πού στρέφονται οι έρευνες
- Μόνο φάρμακα και βρεφικά γάλατα από τα διανυκτερεύοντα φαρμακεία υποχρεωτικά
- Συνταγή: Καλοκαιρινά γεμιστά
- Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε επτά περιοχές της χώρας
- Το εκλογικό δίπολο του ΠΑΣΟΚ, η «σκιώδης» κυβέρνηση και η ΔΕΘ
- Γιατί έχουμε λιγούρες τόσο συχνά και τι μπορούμε να κάνουμε για αυτό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/usukhbayar-gankhuyag-m_MdXo-axyg-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442