Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πώς το μεγαλύτερο κυνήγι πασχαλινών αυγών διαλύθηκε γρήγορα στο χάος

Πώς το μεγαλύτερο κυνήγι πασχαλινών αυγών διαλύθηκε γρήγορα στο χάος

Μη κυβερνητική οργάνωση για τα θύματα τράφικινγκ είχε την ιδέα να διοργανώσει ένα μεγαλειώδες κυνήγι πασχαλινών αυγών στους χώρους γύρω από το Κογκρέσο της Καλιφόρνια: 500.000 διασκορπισμένα πλαστικά αυγά, χιλιάδες χαρούμενα παιδιά που θα έψαχναν όσα περισσότερα αυγά μπορούσαν για να κερδίσουν γλυκά και δώρα, και στόχος το βιβλίο Γκίνες. Αλίμονο όμως: Το εγχείρημα κατέρρευσε στο χάος, επειδή οι διοργανωτές δεν είχαν συνυπολογίσει τον γονικό ζήλο...

Μη κυβερνητική οργάνωση για τα θύματα τράφικινγκ είχε την ιδέα να διοργανώσει ένα μεγαλειώδες κυνήγι πασχαλινών αυγών στους χώρους γύρω από το Κογκρέσο της Καλιφόρνια: 500.000 διασκορπισμένα πλαστικά αυγά, χιλιάδες χαρούμενα παιδιά που θα έψαχναν όσα περισσότερα αυγά μπορούσαν για να κερδίσουν γλυκά και δώρα, και στόχος το βιβλίο Γκίνες.

Αλίμονο όμως: Το εγχείρημα κατέρρευσε στο χάος, επειδή οι διοργανωτές δεν είχαν συνυπολογίσει τον γονικό ζήλο…

Το κυνήγι αυγών έγινε το Σαββατοκύριακο του Πάσχα των Καθολικών στο Σακραμέντο, στους χώρους γύρω από το Κογκρέσο της Καλιφόρνια, με διοργανωτή το ίδρυμα Blue Heart.

Στο κυνήγι εμφανίστηκαν χιλιάδες παιδιά για να πάρουν μέρος. Το πρόβλημα ήταν ότι είχαν έρθει με τους γονείς τους.

Όπως μεταδίδει το CBS Sacramento, κάποιοι γονείς άρχισαν να «βοηθούν» και αυτοί τα παδιά τους στην αναζήτηση. Γονείς άλλων παιδιών που άφηναν μέχρι τότε τα παιδιά τους μόνα τους να βρουν τα αυγά αισθάνθηκαν αναγκασμένοι να παρέμβουν και να ψάξουν κι εκείνοι, ώστε να μην μείνουν τα παιδιά τους παραπονεμένα με ένα άδειο καλάθι.

Δεν χρειάστηκε πολύ για να εξαφανιστεί το εορταστικό κλίμα: Ο χώρος του κυνηγιού έγινε ένα τεράστια πεδίο γονέων που τασκώνονταν μεταξύ τους ενώ παιδιά είχαν βάλει τα κλάματα με άδεια καλάθια στα χέρια.

Το σχέδιο ναυάγησε, το κυνήγι σταμάτησε και στο τέλος οι διοργανωτές ανέφεραν ότι, μεταξύ άλλων, έφταιγε πως δεν είχαν αρκετούς εθελοντές για να επιβάλουν την τάξη. «Εκ των υστέρων, φαίνεται μάλλον ότι ζητούσαμε πολλά από τους γονείς όταν περιμέναμε να συμπεριφερθούν με ευγένεια» ανέφερε, με εμφανή σαρκασμό, ένας από τους διοργανωτές στην τοπική εφημερίδα Sacramento Bee.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024