Δεκτή η παραίτηση του Νικόλαου Φίλιππα από τη διοίκηση του ΚΕΠΕ
Δεκτή έγινε η παραίτηση του προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου και επιστημονικού διευθυντή του Κέντρου Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών (ΚΕΠΕ), καθηγητή Νικόλαου Δ. Φίλιππα από τον υπουργό Οικονομίας, Γιώργο Σταθάκη. Αμέσως μετά τις γιορτές του Πάσχα θα οριστεί η νέα διοίκηση του Κέντρου Προγραμματισμού και Ερευνών.
Δεκτή έγινε η παραίτηση του προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου και επιστημονικού διευθυντή του Κέντρου Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών (ΚΕΠΕ), καθηγητή Νικόλαου Δ. Φίλιππα από τον υπουργό Οικονομίας, Γιώργο Σταθάκη.
Ο κ. Φίλιππας υπέβαλε σήμερα, Μ.Τρίτη, την παραίτησή του, που σύμφωνα με πληροφορίες, τού είχε ζητηθεί από τον υπουργό εδώ και περίπου δύο εβδομάδες.
Η παραίτηση έγινε αποδεκτή και αμέσως μετά τις γιορτές του Πάσχα θα οριστεί η νέα διοίκηση του Κέντρου Προγραμματισμού και Ερευνών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κάτια Δανδουλάκη: «Δανείστηκα από φίλους να στηρίξω τις δουλειές μου»
- Αφθώδης πυρετός στη Λέσβο: Kλειστό λιμάνι, μπλόκα, άδεια ράφια στα super market και ο ιός να ταξιδεύει σε όλο το νησί
- Χίφι για το μέλλον του: «Εκεί θέλω να παίξω…»
- Γυναίκα έπεσε από τον δεύτερο όροφο του υπουργείου Τουρισμού και σκοτώθηκε
- Θάντερ – Σανς 119-84: Περίπατος στην πρεμιέρα των playoffs και 1-0 για την Οκλαχόμα (vids)
- Πετρέλαιο: Νέα άνοδος στις τιμές μετά το νέο κλείσιμο των Στενών του Ορμούζ και την κλιμάκωση της έντασης
