Σφοδρή κακοκαιρία πλήττει Αρτα και Ιωάννινα
Έντονα καιρικά φαινόμενα πλήττουν τους νομούς Aρτας και Ιωαννίνων από το απόγευμα της Κυριακής. Καταρρακτώδης βροχή πέφτει ασταμάτητα και εναλλάσσεται με χαλαζόπτωση, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα στο επαρχιακό οδικό δίκτυο.
Έντονα καιρικά φαινόμενα πλήττουν τους νομούς Aρτας και Ιωαννίνων από το απόγευμα της Κυριακής. Καταρρακτώδης βροχή πέφτει ασταμάτητα και εναλλάσσεται με χαλαζόπτωση, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα στο επαρχιακό οδικό δίκτυο.
Σε ορεινές περιοχές, κατά μήκος της οροσειράς της Πίνδου, στην Βοβούσα, το Δίστρατο, τη Φούρκα και την Αετομηλίτσα, και σε υψόμετρο 1.200 μέτρα πέφτει χιόνι από το απόγευμα της Κυριακής.
Σύμφωνα με την Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας Ηπείρου, υπάρχουν καταπτώσεις βράχων και μεταφορά φερτών υλικών στους δρόμους, που δημιουργούν προβλήματα στην κίνηση των αυτοκινήτων.
Στον κάμπο της Άρτας έχουν πλημμυρίσει οι καλλιέργειες.
Καθώς οι καταιγίδες αναμένεται να συνεχιστούν μέχρι αύριο, Μ.Τρίτη, σε όλο το επαρχιακό και εθνικό δίκτυο κινούνται 35 μηχανήματα της Περιφέρειας, αφενός για την αποκατάσταση των ζημιών και αφετέρου, για την άμεση επέμβαση, όπου κριθεί αναγκαίο, προκειμένου να μην κλείσουν οι δρόμοι και αποκοπούν χωριά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γιορτή σήμερα 17 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 17.05.2026]
- «Ο Τσάμπι Αλόνσο συμφώνησε με την Τσέλσι» (pics)
- OpenAI: Η χώρα που προσφέρει δωρεάν στους πολίτες την επί πληρωμή έκδοση του ChatGPT
- Χωρίς πολιτικές αβρότητες ο εκπρόσωπος της ΝΕΑΡ στο συνέδριο της ΝΔ – Τι είπε για το σκάνδαλο των υποκλοπών
- Η Κρίστεν Στιούαρτ έχει βαρεθεί το σύστημα και τους δισεκατομμυριούχους


