
O Όμιλος GlobiLED επενδύει στα υδατοδρόμια μαζί με την Hellenic Seaplanes
Τη σύμπραξή του με την Hellenic Seaplanes με στόχο την πραγματοποίηση επενδύσεων στον κλάδο των υδατοδρομίων ανακοίνωσε σήμερα ο όμιλος GlobiLED
Τη σύμπραξή του με την Hellenic Seaplanes με στόχο την πραγματοποίηση επενδύσεων στον κλάδο των υδατοδρομίων ανακοίνωσε σήμερα ο όμιλος GlobiLED
Η επένδυση, το ύψος της οποίας δεν ανακοινώθηκε, θα αφορά την επόμενη τριετία και ο όμιλος επιδιώκει να εκμεταλλευθεί την εμπειρία και τεχνογνωσία της Hellenic Seaplanes που ήδη επενδύει στην ανάπτυξη δικτύου υδατοδρομίων για να μπει στον χώρο του Τουρισμού, όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση της GlobiLED, η οποία κατέχει ηγετική θέση στην αγορά φωτισμού «Led».
Η σύμπραξη του «Ομίλου GlobiLED» με την Hellenic Seaplanes, όπως αναφέρεται, μεταφράζεται στο ό,τι ο Όμιλος επιχειρεί να εδραιώσει την παρουσία του στην πολλά υποσχόμενη ελληνική τουριστική βιομηχανία. Από τη συνεργασία των δύο ομίλων θα δρομολογηθούν πολλές συνέργειες οι οποίες θα ενσωματώσουν καινούργιες εφαρμογές και υπηρεσίες στα υδατοδρόμια αλλά και στον τομέα των υδροπλάνων.
Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Hellenic Seaplanes, Νικόλας Χαραλάμπους, αμέσως μετά την τελική συνάντηση και υπογραφή της συμφωνίας με τον όμιλο GlobiLED ανέφερε ότι πρόκειται για επενδύσεις που λόγω του στρατηγικού τους χαρακτήρα θα δημιουργήσουν ευνοϊκό επενδυτικό περιβάλλον για όλη την Ελλάδα. Συνεχίζοντας δήλωσε: «Η Ελλάδα μπορεί να μετατραπεί σε Μαλδίβες της Ευρώπης, να γίνει η Μέκκα των υδροπλάνων».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το συγκινητικό αντίο του Πολονάρα στο μπάσκετ: «Να με θυμάστε γι’ αυτό που ήμουν»
- The Sopranos: From Serie A to the Greek Super League – 2 Refs and a Scandal …distance (Vids)
- Κηφισιά: Οδηγός μηχανής πετά πέτρες σε γυναίκες – Μία σοβαρά τραυματίας
- Social media: Η «τρέλα» στη Βόρεια Ευρώπη – Ο χάρτης των χρηστών και οι μεγάλες διαφορές ανά χώρα
- «Ανεβαίνουν» τα ασφάλιστρα για επίδοξους δολοφόνους στις ΗΠΑ
- Σκάνδαλα στο Met Gala: Γυμνός εισβολέας, επικός τσακωμός, καπνισμένες τουαλέτες και μια ασεβής Καρντάσιαν

