Συνεργείο του OTE TV δέχτηκε επίθεση στο Καυτανζόγλειο
Επίθεση από αγνώστους δέχτηκε τηλεοπτικό συνεργείο συνδρομητικού καναλιού όπου βρισκόταν στο Καυτανζόγλειο για τη μετάδοση του κρίσιμου αγώνα του Ηρακλή με τη Λάρισα για την τελευταία αγωνιστική του Βόρειου ομίλου της Football League. Πληροφορίες για τραυματίες στο νοσοκομείο. Συγκεκριμένα το μεσημέρι της Κυριακής άγνωστοι, οι οποίοι δεν φορούσαν διακριτικά κάποιας ομάδας επιτέθηκαν στο συνεργείο του καναλιού, το οποίο έστηνε τις κάμερες για τη μετάδοση του αγώνα.
Επίθεση από αγνώστους δέχτηκε τηλεοπτικό συνεργείο συνδρομητικού καναλιού όπου βρισκόταν στο Καυτανζόγλειο για τη μετάδοση του κρίσιμου αγώνα του Ηρακλή με τη Λάρισα για την τελευταία αγωνιστική του Βόρειου ομίλου της Football League. Πληροφορίες για τραυματίες στο νοσοκομείο.
Συγκεκριμένα το μεσημέρι της Κυριακής άγνωστοι, οι οποίοι δεν φορούσαν διακριτικά κάποιας ομάδας επιτέθηκαν στο συνεργείο του καναλιού, το οποίο έστηνε τις κάμερες για τη μετάδοση του αγώνα.
Σύμφωνα με ενημέρωση του OTE TV από το συμβάν υπήρξαν πέντε τραυματίες όπου μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο προκειμένου να τους δοθούν οι πρώτες βοήθειες.
Το βαν του σταθμού αποχώρησε από το γήπεδο και ο αγώνας δεν είχε τηλεοπτική μετάδοση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σακελλαρίδης: Ο Μητσοτάκης να συνταχθεί με το αίτημα Σάντσεθ για αναστολή της εμπορικής συμφωνίας ΕΕ – Ισραήλ
- Ο Ευαγγέλου σφυρίζει στον τελικό ΠΑΟΚ-ΟΦΗ του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson
- Αντιπροσωπεία της Γαλλικής Γερουσίας επισκέφθηκε την Αίγινα
- Χαϊδάρι:13χρονη έπεσε από μπαλκόνι σχολείου – Νοσηλεύεται διασωληνωμένη
- Η Meta πέτυχε με τα έξυπνα γυαλιά Ray-Ban, η Google επιλέγει Gucci
- Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που αυτοκίνητο πέφτει στο κενό από την κατάρρευση τοιχίου – Μια σύλληψη


