Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Κλείδωσε» την παραμονή του Πανιώνιος με τριάρα

«Κλείδωσε» την παραμονή του Πανιώνιος με τριάρα

Την παραμονή του στη Σούπερ Λίγκα εξασφάλισε- ουσιαστικά -ο Πανιώνιος, μετά τη σημερινή του νίκη με 3-0 επί του Παναιτωλικού στη Νέα Σμύρνη, στο πλαίσιο της 30ής αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Ο Κολοβός στο 47΄, 84΄ και ο Γιάννου στο 71΄ πέτυχαν τα γκολ των «κυανέρυθρων».

Την παραμονή του στη Σούπερ Λίγκα εξασφάλισε- ουσιαστικά -ο Πανιώνιος, μετά τη σημερινή του νίκη με 3-0 επί του Παναιτωλικού στη Νέα Σμύρνη, στο πλαίσιο της 30ής αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Ο Κολοβός στο 47΄, 84΄ και ο Γιάννου στο 71΄ πέτυχαν τα γκολ των «κυανέρυθρων».

«Κομβικό σημείο» στο παιχνίδι ήταν το πρώτο γκολ του Πανιωνίου, που προήλθε από θέση οφσάιντ του σκόρερ, Κολοβού. Προκαλεί εντύπωση πως ο βοηθός του Μήτσιου δεν υπέδειξε την παράβαση, η οποία μπορεί να περιγραφεί με μία μόνο λέξη «καραμπινάτο οφσάιντ»!

Το γκολ «έκοψε τα πόδια» των φιλοξενούμενων που παρέτειναν την αποχή τους από τις νίκες, καθώς έχουν να τη «γευτούν» από την 24η αγωνιστική και το 2-0 επί του Αστέρα Τρίπολης.

Αντίθετα οι γηπεδούχοι έφτασαν στους 38 βαθμούς κι αναλογιστεί κανείς ότι την επόμενη αγωνιστική έχουν να παίξουν με τον ΟΦΗ, που αποχώρησε από το πρωτάθλημα, θα φτάσουν άκοπα στους 41 που το πιο πιθανό είναι πως είναι… υπεραρκετοί για να τους χαρίσουν την παραμονή στην κορυφαία κατηγορία.

Η πρώτη καλή φάση στο ματς ανήκε στον Παναιτωλικό. Στο 27΄ ο Βιγιαφάνες έπιασε το σουτ έξω από την περιοχή κι έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ. Ένα λεπτό μετά ο Ράφαελ ανέτρεψε το Μπουμάλ μέσα στην περιοχή, αλλά δεν ακούστηκε ο ήχος από τη σφυρίχτρα του Μήτσιου και το ματς συνεχίστηκε!

Νέα σπουδαία ευκαιρία έχασαν οι φιλοξενούμενοι στο 40΄, όταν μετά από προσπάθεια του Μαρτίνες και απόκρουση του Οικονόμου η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Παπαδόπουλου.

Με γκολ από τα αποδυτήρια για τον Πανιώνιο ξεκίνησε το δεύτερο μέρος. Ο Κολοβός ήταν τουλάχιστον ένα μέτρο πιο μπροστά από τον τελευταίο αμυντικό του Παναιτωλικού, ωστόσο, ο βοηθός του Μήτσιου … κοιτούσε αλλού και ο μέσος των «κυανέρυθρων» με ωραίο τελείωμα έκανε το 1-0, παρά τις φωνές του Μάκη Χάβου που έκανε λόγο για «δύο μέτρα οφσάιντ».

Το παιχνίδι τελείωσε στο 71΄. Από το τακουνάκι του Κολοβού, ο Γιάννου που είχε μπει στο παιχνίδι πέντε λεπτά νωρίτερα, με πλασέ νίκησε το Ράφαελ κι «έγραψε» το 2-0. Έξι λεπτά πριν το τέλος, ο Κολοβός με το δεύτερο προσωπικό του γκολ πρόσθεσε το «κερασάκι στην τούρτα»…

Διαιτητής: Μήτσιος (Ηπείρου)

Κίτρινες: Κολοβός, Μπακασέτας, Φούντας, Μητρόπουλος – Λάζαρ, Κάπελ, Μπεχαράνο

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μ.Ουζουνίδης):
Παπαδόπουλος, Αργυρόπουλος, Τασουλής, Μητρόπουλος, Οικονόμου, Φούντας, Χατζηϊσαΐας, Κόρμπος, Κολοβός (87΄ Σιώπης), Μπουμάλ (86΄ Καθάριος), Μπακασέτας (66΄ Γιάννου)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μ.Χάβος):
Ράφαελ, Μπεχαράνο, Κούσας, Μαλεζάς, Κέβιν, Λαζάρ, Φωτάκης (75΄ Θεοδωρίδης), Μαρτίνες (63΄ Ρουσκουγιέδα), Κάπελ, Βιγιαφάνιες, Μορένο (75΄ Άλβες)

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024