ΠΑΟΚ – ΠΑΟ και Ολυμπιακός – Φοίνικας στα ημιτελικά…
Όλη η… χρονιά παίχτηκε στην 22η και τελευταία αγωνιστική της Volleyleague, καθώς σημειώθηκαν τα αποτελέσματα που ουσιαστικά σχημάτισαν τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ. Ο Παναθηναϊκός πήρε σημαντική νίκη επί του ΠΑΟΚ στην Πυλαία με 3-2 και θα αντιμετωπίσει τον «δικέφαλο του Βορρά» και στα ημιτελικά. Ο Ολυμπιακός που ήταν αδιάφορος βαθμολογικά πήρε τη νίκη με 3-2 επί της Λαμίας και θα αντιμετωπίσει με πλεονέκτημα έδρας τον Φοίνικα Σύρου, ο οποίος πήρε σπουδαία νίκη με 3-2 επί του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.
Όλη η… χρονιά παίχτηκε στην 22η και τελευταία αγωνιστική της Volleyleague, καθώς σημειώθηκαν τα αποτελέσματα που ουσιαστικά σχημάτισαν τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ. Ο Παναθηναϊκός πήρε σημαντική νίκη επί του ΠΑΟΚ στην Πυλαία με 3-2 και θα αντιμετωπίσει τον «δικέφαλο του Βορρά» και στα ημιτελικά.
Ο Ολυμπιακός που ήταν αδιάφορος βαθμολογικά πήρε τη νίκη με 3-2 επί της Λαμίας και θα αντιμετωπίσει με πλεονέκτημα έδρας τον Φοίνικα Σύρου, ο οποίος πήρε σπουδαία νίκη με 3-2 επί του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.
«Παράταση ζωής» πήρε η ΑΕΚ, η οποία επιβλήθηκε 3-2 της Ορεστιάδας στο ντέρμπι της παραμονής και έκλεισε μια θέση στα πλέι άουτ, όπου θα κοντραριστεί μαζί με τον τη ΜΕΝΤ και τη Λαμία.
Αντίθετα, η «καθαρή» νίκη του Άρη επί του Παμβοχαϊκού «άνοιξε» την ψαλίδα της βαθμολογίας, με αποτέλεσμα να αποφύγει την διαδικασία των αγώνων για τον υποβιβασμό στην Α2.
Στις αναμετρήσεις της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής στην κανονική περίοδο της Α1 Ανδρών σημειώθηκαν τα αποτελέσματα:
Στα πλέι άουτ θα διεκδικήσουν την παραμονή τους ΜΕΝΤ, Λαμία και ΑΕΚ. Η βαθμολογία με την οποία οι προαναφερόμενες ομάδες θα ξεκινήσουν είναι: ΜΕΝΤ 16, Λαμία 15, ΑΕΚ 11.
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής
Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ κατέστρεψαν 160 καθίσματα και η ΠΑΕ τιμωρήθηκε με πρόστιμο, ενώ ο Παναθηναϊκός με ποινή έδρας για ρίψεις δυο κροτίδων και πέντε πυροτεχνημάτων. Υπάρχει λογική;