Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στις Σπέτσες το διήμερο 4-5 Απριλίου το Εαρινό Ράλι της ΦΙΛΠΑ

Στις Σπέτσες το διήμερο 4-5 Απριλίου το Εαρινό Ράλι της ΦΙΛΠΑ

Το νησί των Σπετσών φιλοξενεί και φέτος το «Εαρινό Ράλι ΦΙΛΠΑ». Το ράλι πραγματοποιείται το διήμερο 4-5 Απριλίου 2015. Σημείο εκκίνησης ήταν τα Ίσθμια. Τα πληρώματα πέρασαν από γραφικές περιοχές της Κορινθίας και Αργολίδας με κατάληξη την Ερμιονίδα για να περάσουν με το οχηματαγωγό στις Σπέτσες.

Το νησί των Σπετσών φιλοξενεί και φέτος το «Εαρινό Ράλι ΦΙΛΠΑ». Το ράλι πραγματοποιείται το διήμερο 4-5 Απριλίου 2015.

Σημείο εκκίνησης ήταν τα Ίσθμια. Τα πληρώματα πέρασαν από γραφικές περιοχές της Κορινθίας και Αργολίδας με κατάληξη την Ερμιονίδα για να περάσουν με το οχηματαγωγό στις Σπέτσες.

Η ΦΙΛΠΑ (Φίλοι του Παλαιού Αυτοκινήτου) αποτελεί και ένα από τα παλαιότερα μέλη της «Διεθνούς Ομοσπονδίας Παλαιού Αυτοκινήτου-ΔΟΠΑ» (Federation Internationale des Vehicules Anciens-FIVA), απολαμβάνοντας μέσα από αυτή την ιδιότητα και σχέση, επαφή με το δυναμικό διεθνές κίνημα των παλαιών αυτοκινήτων, αλλά αποκτώντας και φωνή σε παγκόσμιο επίπεδο γύρω από το αντικείμενό της.

Σαν επίσημος εκπρόσωπος της FIVA στην Ελλάδα για πάρα πολλά χρόνια, απέκτησε εγκεκριμένο θεσμικό ρόλο κοντά στην Πολιτεία συμβάλλοντας να αντιληφθεί την ευρύτητα και απήχηση του θέματος.

Το σπουδαιότερο αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας ήταν η έκδοση Υπουργικής Απόφασης το 1978, σχετικά με την χορήγηση από την ΦΙΛΠΑ ειδικών πινακίδων κυκλοφορίας επιτρέποντας την περιορισμένη χρήση των Παλαιών Αυτοκινήτων.

Η Απόφαση αυτή (ΣΤ 1831/19-1-1978 Β΄72) υπήρξε ιδιαίτερα σημαντική, αφού διαχώρισε ουσιαστικά το Παλαιό Αυτοκίνητο ως πολιτιστικό αντικείμενο από το σύγχρονο, θέτοντας τις βάσεις για την ανάπτυξη ενός ολόκληρου κλάδου και οικοσυστήματος που σήμερα περιλαμβάνει μεγάλο αριθμό δραστήριων Λεσχών Πανελλαδικά, Ομοσπονδιών, Συνεργείων, Εμπόρων, Ασφαλιστών κ.ο.κ. δημιουργώντας και συντηρώντας χιλιάδες θέσεις εργασίας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024