Mία ακόμα σύλληψη στις ΗΠΑ με «άρωμα» Ισλαμικού Κράτους
Μια 30χρονη από τη Φιλαδέλφεια συνελήφθη από την αστυνομία της Πενσιλβάνια με την κατηγορία της παροχής βοήθειας στο Ισλαμικό Κράτος. Η 30χρονη Κεόνα Τόμας σχεδίαζε ακόμα και να ταξιδέψει στη Μέση Ανατολή προκειμένου να πολεμήσει στο πλευρό των τζιχαντιστών.
Μια 30χρονη από τη Φιλαδέλφεια συνελήφθη από την αστυνομία της Πενσιλβάνια με την κατηγορία της παροχής βοήθειας στο Ισλαμικό Κράτος.
Η 30χρονη Κεόνα Τόμας (γνωστή και ως Φαταφιάχ αλ Κιλίφα) σχεδίαζε ακόμα και να ταξιδέψει στη Μέση Ανατολή προκειμένου να πολεμήσει στο πλευρό των τζιχαντιστών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Τεντόγλου έκανε τον αγώνα της καριέρας του – Τα 4 άλματα πάνω από τα 8.50μ. και η ισοφάριση του πανελλήνιου ρεκόρ (vids)
- Βερολίνο: Νεκρός ο δράστης της τρομοκρατικής επίθεσης – Τον πυροβόλησαν αστυνομικοί
- Ο Χεζόνια υπογράφει για έναν χρόνο στους Καβαλίερς (pic)
- Η αρχαία ελληνική πόλη στην Κριμαία που μπήκε στη λίστα κινδύνου της UNESCO
- ΕΛΑΣ: Τι θα περιλαμβάνει η πρόταση της για μια «ισχυρή αυτοδιοίκηση» – Οι τοπικές κοινωνίες αποφασίζουν
- Νίκολιτς για μεταγραφές: «Περιμένω δυο παίκτες άμεσα, χρειαζόμαστε μέσους – Ίσως πάρουμε και άλλους»

