Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θύμα bullying φέρεται να ήταν η 22χρονη μαθήτρια του ΟΑΕΔ στου Ρέντη

Θύμα bullying φέρεται να ήταν η 22χρονη μαθήτρια του ΟΑΕΔ στου Ρέντη

Θύμα bullying φαίνεται, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ότι είχε πέσει η 22χρονη μαθήτρια, που τραυμάτισε το απόγευμα της Πέμπτης με μαχαίρι τρεις συμμαθήτριές της στην τεχνική σχολή του ΟΑΕΔ στου Ρέντη. «Επειδή είμαι πολύ καλοπροαίρετος άνθρωπος σήμερα θα γελάσετε για τελευταία φορά» φέρεται να είπε η 22χρονη πριν την αιματηρή επίθεση, σύμφωνα με μαρτυρίες συμμαθητών της. H 22χρονη οδηγήθηκε στο αυτόφωρο με την κατηγορία της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Θύμα bullying φαίνεται, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ότι είχε πέσει η 22χρονη μαθήτρια, που τραυμάτισε το απόγευμα της Πέμπτης με μαχαίρι τρεις συμμαθήτριές της στην τεχνική σχολή του ΟΑΕΔ στου Ρέντη.

«Επειδή είμαι πολύ καλοπροαίρετος άνθρωπος σήμερα θα γελάσετε για τελευταία φορά» φέρεται να είπε η 22χρονη πριν την αιματηρή επίθεση, σύμφωνα με μαρτυρίες συμμαθητών της.

Οι τρεις κοπέλες- οι δύο αλβανικής καταγωγής 20 και 21 ετών αντίστοιχα και μία Ελληνίδα 20 ετών- έφεραν τραύματα από μαχαίρι στα χέρια και τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

H 22χρονη οδηγήθηκε στο αυτόφωρο με την κατηγορία της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Όπως είπε στο Mega, ένας συμμαθητής της ο οποίος βρισκόταν μπροστά στο συμβάν και όπως είπε κατάφερε να την αφοπλίσει, η 22χρονη αρχικά άρπαξε το μαχαίρι και τραυμάτισε τη μία κοπέλα στο χέρι. Στη συνέχεια επιτέθηκε στη δεύτερη στρέφοντας το μαχαίρι προς την καρδιά της. Η δεύτερη κοπέλα πρόλαβε και έβαλε μπροστά τα χέρια της και την τραυμάτισε εκεί. «Το τρίτο περιστατικό δεν πρόλαβα να το δω γιατί είχα βγει έξω για να βοηθήσω τη δεύτερη κοπέλα που είχε τραυματιστεί πιο σοβαρά» είπε.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η 22χρονη φέρεται να δεχόταν καθημερινά πειράγματα και κοροϊδίες για την εμφάνισή της, ενώ στο σημείο όπου εξελίχθηκε το αιματηρό συμβάν στη σχολική αίθουσα βρέθηκαν δύο μαχαίρια και σημειώσεις.

Ο διευθυντής της σχολής του ΟΑΕΔ στου Ρέντη, Σπύρος Γισδάκης, είπε στον ΑΝΤ1 ότι πριν από περίπου ένα χρόνο «είχε δημιουργηθεί ξανά θέμα» ανάμεσα στην 22χρονη και μία από τις συμμαθήτριες που τραυμάτισε χτες.

Τότε είχε ζητηθεί η συνδρομή κοινωνικής λειτουργού και ψυχολόγου, οι οποίες είχαν επαφές τόσο με την 22χρονη όσο και με άλλους συμμαθητές της, αλλά και με τους γονείς των παιδιών.

Ο διευθυντής της σχολής, ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι πριν από λίγες ημέρες είχε επισκεφθεί το γραφείο του η 22χρονη και είχε παραπονεθεί ότι «την πειράζουν».

«Ανέβηκα πάνω με την υποδιευθυντή, πήρα τα παιδιά έξω και μιλήσαμε» σημείωσε ο κ. Γισδάκης, ο οποίος χαρακτήρισε «μη αναστρέψιμο» το κλίμα που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα στην 22χρονη και τις συμμαθήτριές της, ενώ γι’ αυτόν τον λόγο είχε ζητήσει και αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος για την 22χρονη, όπως τόνισε.

Η μητέρα της κατήγγειλε ότι εδώ και δύο χρόνια η κόρη της δεχόταν πειράγματα για την εμφάνισή της και την καταγωγή της. Η ίδια είπε ότι το πρωί της Πέμπτης που ετοίμασε την τσάντα στην κόρη της δεν υπήρχαν μέσα τα μαχαίρια.

«Την κορόιδευαν και την έβριζαν τα παιδιά στο σχολείο» υποστήριξε στον ΑΝΤ1 η μητέρα της 22χρονης, τονίζοντας ότι τελευταία δεν έβλεπε καλά την κόρη της, ενώ σημείωσε ότι φοβόταν πολύ και δεν ήθελε να πάει σχολείο.

«Τα κορίτσια που μαχαίρωσε η κόρη μου της είχαν επιτεθεί στο παρελθόν» ισχυρίστηκε η μητέρα της, ενώ πρόσθεσε ότι δεν είχε παρέες και δεν ήθελε να βγαίνει βόλτες. «Χτύπησαν το παιδί μου ενώ ήταν εγχειρισμένο» είπε.

«Κάτι πολύ μεγάλο έγινε και αντέδρασε έτσι» είπε ο πατέρας της 22χρονης στο Mega.

Οι τρεις κοπέλες που δέχθηκαν την επίθεση αρνούνται πως πείραζαν την κοπέλα, χαρακτήρισαν ανεξήγητη τη στάση της συμμαθήτριάς τους και είπαν ότι η επίθεση που δέχθηκαν ήταν απρόκλητη.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες από την ασφάλεια Πειραιά, υπάρχουν μαρτυρικές καταθέσεις από συμμαθητές της 22χρονης, που φέρεται να είχε γίνει εδώ και καιρό δέκτης σοβαρών πειραγμάτων.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024