Πετράκος: Δεν θα γίνουν ούτε ιδιωτικοποιήσεις, ούτε παραχωρήσεις
«Δεν θα υπάρξουν ιδιωτικοποιήσεις, ούτε παραχωρήσεις» δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάσης Πετράκος. Διευκρίνισε πάντως στον Βήμα 99,5 ότι όσες ιδιωτικοποιήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει θα ολοκληρωθούν κανονικά, ενώ θα εξεταστούν συμπράξεις με ιδιώτες, προς όφελος του Δημοσίου.
«Δεν θα υπάρξουν ιδιωτικοποιήσεις, ούτε παραχωρήσεις» δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάσης Πετράκος.
Διευκρίνισε πάντως στον Βήμα 99,5 ότι όσες ιδιωτικοποιήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει θα ολοκληρωθούν κανονικά, ενώ θα εξεταστούν συμπράξεις με ιδιώτες, προς όφελος του Δημοσίου.
Διέψευσε, επίσης, ενδιαφέρον των Ρώσων για τον ΟΣΕ και το λιμάνι της Θεσσαλονίκης.
Σε ό,τι αφορά το θέμα των καταλήψεων, ο κ. Πετράκος τόνισε ότι «θα πρέπει να κοιτάξει το θέμα η ΕΥΠ και να μας προβληματίσει», διότι – όπως είπε – «δεν μπορεί να αποκλειστεί οτιδήποτε».
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής
Τέλος στην αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους καθώς ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας. Πού θα δείτε τα αποτελέσματα