Ντάισελμπλουμ: Έχουμε ακόμα δρόμο, αλλά υπάρχει βελτίωση
Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο για να μιλάμε για συμφωνία με την Ελλάδα, δήλωσε ο επικεφαλής του Eurogroup Γ.Ντάισελμπλουμ, αναγνωρίζοντας πάντως ότι υπάρχει «βελτίωση» με τη λίστα που έστειλε η Αθήνα. O ίδιος, πάντως, ξεκαθάρισε ότι δεν αναμένεται συνεδρίαση του Eurogroup την επόμενη εβδομάδα.
Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο για να μιλάμε για συμφωνία με την Ελλάδα, δήλωσε ο επικεφαλής του Eurogroup Γ.Ντάισελμπλουμ, αναγνωρίζοντας πάντως ότι υπάρχει «βελτίωση» με τη λίστα που έστειλε η Αθήνα.
«Έρχονται με όλο και περισσότερες προτάσεις και πιο αναλυτικές. Σε ορισμένα σημεία θα υπάρξει συμφωνία» δήλωσε ο Ολλανδός αξιωματούχος στο Bloomberg.
Ο Ντάισελμπλουμ επανέλαβε ακόμα ότι ο χρόνος κυλά αντίστροφα για την Ελλάδα. «Ελπίζω να καταλήξουμε σε συμφωνία για τα βασικά θέματα, ώστε να υπάρξει και συνεδρίαση του Eurogroup».
O ίδιος, πάντως, ξεκαθάρισε ότι δεν αναμένεται συνεδρίαση του Eurogroup την επόμενη εβδομάδα. «Χρειάζεται ακόμα χρόνος, αυτή είναι η εντύπωσή μου. Και για αυτό ελπίζω να συνεχίσουν να δουλεύουν σκληρά. Υπό αυτή την έννοια τα πράγματα ενδεχομένως να πάνε γρηγορότερα.»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Paramount: Προς ολοκλήρωση συγχώνευσης με Warner Bros, παρά την αγωγή
- Μουντιάλ 2026: Η Ισπανία έφτασε τα 37 σερί παιχνίδια αήττητη και ισοφάρισε την Ιταλία
- Η Παλαιστινιακή Αρχή σε οικονομική ασφυξία
- Σε ισχύ ο αμερικανικός ναυτικός αποκλεισμός του Ορμούζ
- Έκανε το 3/3 σε ημιτελικούς κόντρα στους Γάλλους η Ισπανία
- Δημοσκόπηση: Σε απόσταση αναπνοής ΝΔ – ΕΛΑΣ στην Αχαΐα – Αλλάζει τις ισορροπίες το «κόμμα Σαμαρά»



