Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο κληρονόμος της πετρελαϊκής «αυτοκρατορίας Γκετί» βρέθηκε νεκρός στο Λος Άντζελες

Ο κληρονόμος της πετρελαϊκής «αυτοκρατορίας Γκετί» βρέθηκε νεκρός στο Λος Άντζελες

Ο εγγονός του δισεκατομμυριούχου ιδρυτή του ομίλου Getty Oil Ζαν Πολ Γκετί, ο 47χρονος Άντριου Γκετί, βρέθηκε νεκρός το απόγευμα της Τρίτης στο σπίτι του στο Λος Άντζελες. Τα αίτια θανάτου του διερευνώνται.

Ο εγγονός του δισεκατομμυριούχου ιδρυτή του ομίλου Getty Oil Ζαν Πολ Γκετί, ο 47χρονος Άντριου Γκετί, βρέθηκε νεκρός το απόγευμα της Τρίτης στο σπίτι του στο Λος Άντζελες.

Την είδηση του θανάτου του 47χρονου Αντριου Γκετί επιβεβαίωσαν οι γονείς του, Αν και Γκόρντον, σε ανακοίνωσή τους στην οποία η οικογένεια ζητεί σεβασμό της ιδιωτικής ζωής σε «αυτήν την εξαιρετικά δύσκολη στιγμή» και αναφέρει ότι περισσότερα στοιχεία θα ανακοινωθούν αργότερα.

Η αστυνομία πήγε στο σπίτι του Αντριου Γκετί έπειτα από το τηλεφώνημα μιας γυναίκας. Η αστυνομία έχει αποκλείσει τον δρόμο που οδηγεί στο σπίτι του Γκετί και διεξάγει έρευνα.

Ο Αντριου Γκετί, κληρονόμος του βιομήχανου Ζαν Πολ Γκετί, ήταν ένας από τους πλουσιότερους Αμερικανούς.

Η ιστοσελίδα TMZ.com με ειδήσεις από το χώρο των διασημοτήτων, ανέφερε νωρίτερα ότι ο Γκετί βρέθηκε στο μπάνιο του σπιτιού του στο Χόλιγουντ Χιλς κάτω από ύποπτες συνθήκες και ότι μια πρώην φίλη του κρατείται ως πιθανή μάρτυρας ή ύποπτη.

Η εφημερίδα Los Angeles Times γράφει ότι ο Γκετί είχε ζητήσει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον μιας γυναίκας δύο εβδομάδες νωρίτερα. Το εάν πρόκειται για την ίδια μένει να διευκρινιστεί.

Ο παππούς του Αντριου, ο Ζαν Πολ Γκετί, συγχώνευσε αρκετές μικρότερες πετρελαϊκές εταιρίες στη Getty Oil τη δεκαετία του 1960. Κάποια εποχή ο αμερικανός βιομήχανος ήταν ένας από τους πλουσιότερους πολίτες στις ΗΠΑ. Ηταν επίσης δεινός συλλέκτης έργων τέχνης ο οποίος και ίδρυσε το ταμείο που χρηματοδοτεί το Μουσείο J. Paul Getty και αρκετά ακόμη ιδρύματα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024