Νέα τραγωδία με λεωφορείο στο Περού, νεκροί 21 επιβάτες
Πολύνεκρο δυστύχημα σημειώθηκε στις περουβιανές Άνδεις, το δεύτερο σε μία εβδομάδα, όταν λεωφορείο βγήκε από την πορεία του και έπεσε σε χαράδρα. Στο δυστύχημα σκοτώθηκαν 21 άτομα και τραυματίστηκαν σοβαρά άλλοι 38. Το όχημα έχει γίνει σωρός από μέταλλα.
Πολύνεκρο δυστύχημα σημειώθηκε στις περουβιανές Άνδεις, το δεύτερο σε μία εβδομάδα, όταν λεωφορείο βγήκε από την πορεία του και έπεσε σε χαράδρα. Στο δυστύχημα σκοτώθηκαν 21 άτομα και τραυματίστηκαν σοβαρά άλλοι 38.
Το όχημα έχει γίνει σωρός από μέταλλα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν τα σωστικά συνεργεία.
Το δυστύχημα σημειώθηκε κοντά στο Αγιακούτσο, στο νότιο τμήμα του κεντρικού Περού. Το λεωφορείο έπεσε σε χαράδρα βάθους σχεδόν ενός χιλιομέτρου.
Τα αίτια είναι ακόμη άγνωστα. Μία εβδομάδα νωρίτερα, σύγκρουση λεωφορείων στο Περού είχε στοιχίσει τη ζωή σε τουλάχιστον 37 άτομα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νέα ζωή για το «Εργοστάσιο Τέχνης»
- Διεθνείς ανησυχίες για τον νόμο για την «εθνική ενότητα» της Κίνας – «Κακόβουλη δυσφήμιση», απαντά το Πεκίνο
- DSquared2: Οι βουτιές τους στα καταγάλανα νερά της Μυκόνου
- Παναγιώτης Νέστορας: Πήρε εξιτήριο από το Ιπποκράτειο – «Η απώλεια της γυναίκας μου να είναι η τελευταία από τέτοια άνανδρα χτυπήματα»
- Παιδιά έκαναν τσουλήθρα σε Ferrari 500.000 ευρώ – H αντίδραση του ιδιοκτήτη [βίντεο]
- Ολυμπιακός: Η αποστολή για την Ολλανδία – Ποιους παίκτες πήρε μαζί του ο Μεντιλίμπαρ (pics)
- Ξέσπασε ο Μόντριτς: «Δεν μπορείς να δίνεις τέτοιο πέναλτι»
- Αύξηση σχεδόν 30% στους θανάτους στη Γαλλία κατά τον καύσωνα του Ιουνίου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/trevor-mckinnon-FxNbwRDvWnY-unsplash-1-315x220.jpg)












![Παιδιά έκαναν τσουλήθρα σε Ferrari 500.000 ευρώ – H αντίδραση του ιδιοκτήτη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Capture-51-315x220.jpg)







































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442