Ενισχυμένη η κυβέρνηση σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση
Ενισχυμένοι εμφανίζονται οι Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος, σύμφωνα με τα αποτελέσματα νέας δημοσκόπησης του Πανεπιστήμιου Μακεδονίας. Το 55,5% των ερωτηθέντων θεωρεί ότι η διαπραγμάτευση γίνεται σωστά, ενώ μικρή αύξηση καταγράφεται στο ποσοστό εκείνων που φοβούνται την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ.
Ενισχυμένοι εμφανίζονται οι Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος, σύμφωνα με τα αποτελέσματα νέας δημοσκόπησης του Πανεπιστήμιου Μακεδονίας. Το 55,5% των ερωτηθέντων θεωρεί ότι η διαπραγμάτευση γίνεται σωστά, ενώ μικρή αύξηση καταγράφεται στο ποσοστό εκείνων που φοβούνται την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τα ευρήματα της δημοσκόπησης -για λογαριασμό του ΣΚΑΙ- και σε σύγκριση με τα αποτελέσματα της αντίστοιχης έρευνας τον Ιανουάριο, ο πρωθυπουργός συγκεντρώνει 69,5% θετικές και πολύ θετικές γνώμες, αύξηση 42% σε σχέση με την προηγούμενη μέτρηση, και ο Πάνος Καμμένος 35% θετικές γνώμες, με αύξηση 23%.
Την ίδια ώρα, ο Αντώνης Σαμαράς παρουσιάζει πτώση 15%, ο Σταυρός Θεοδωράκης 5%, ο Ευάγγελος Βενιζέλος 3% και από 1% οι κύριοι Κουτσούμπας και Μιχαλολιάκος.
Όσον αφορά τη διαπραγμάτευση, το 55,5% των ερωτηθέντων θεωρεί ότι γίνεται σωστά.
Όπως αναφέρει ο ΣΚΑΙ, στο ερώτημα ποιο συναίσθημα σας προκαλεί πιθανή έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ, το 43,5% στις 16 – 17 Μαρτίου απαντούσε φόβο, το 14,5% ελπίδα, το 26% κανένα συναίσθημα γιατί δεν θα φέρει κάτι διαφορετικό και το 16% απάντησε ότι δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα.
Συγκριτικά, στις 26 – 27 Μαρτίου το 45,5% των ερωτώμενων απάντησε φόβο, το 11% ελπίδα, το 26,5% κανένα συναίσθημα και το 17% δεν πιστεύει πως υπάρχει τέτοια δυνατότητα.
Kακή εντύπωση στο 56% των ερωτηθέντων έκανε η υπόθεση του αναπληρωτή υπουργού Δημόσιας Διοίκησης Γιώργου Κατρούγκαλου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στολίσκος για τη Γάζα: Ακτιβιστές υπέβαλαν αναφορά κατά του Ισραήλ στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για βασανιστήρια
- Star Wars: Υπάρχει θαμμένος θησαυρός εκατομμυρίων κάτω από ένα χωράφι στην Αγγλία;
- Ο Κένι Νταλγκλίς αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο
- Φάμελλος: Κομπάρσος η κυβέρνηση Μητσοτάκη στην ακραία αύξηση των τιμών καυσίμων ή συνέταιρος στο πάρτι κερδοσκοπίας των διυλιστηρίων;
- ΣτΕ: Επιστρέφουν τα μέτρα φύλαξης για την πρώην γραμματέα στελέχους της Siemens
- Καλαμάτα: «Πήγαμε κρυφά για καφέ και μας είπε τι περνούσε – Φοβόταν πάρα πολύ να φύγει απ’ αυτόν» – Τι λένε φίλες της 39χρονης


