Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στουτγκάρδη: Νεκρή βρέθηκε 20χρονη μάρτυρας στη δίκη του νεοναζιστικού NSU

Στουτγκάρδη: Νεκρή βρέθηκε 20χρονη μάρτυρας στη δίκη του νεοναζιστικού NSU

Μία 20χρονη που είχε δώσει τον προηγούμενο μήνα κατάθεση γύρω από την υπόθεση της νεοναζιστικής οργάνωσης NSU βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στην Στουτγκάρδη. Η νεαρή, που είχε δηλώσει πως φοβόταν για τη ζωή της, βρέθηκε αναίσθητη και οι γιατροί δεν κατάφεραν να την σώσουν. Η αστυνομία υπογραμμίζει πως δεν πρέπει να αντλώνται βιαστικά συμπεράσματα για τα αίτια θανάτου της, αλλά εξαιτίας του ρόλου της στη δίκη η υπόθεση «ερευνάται επισταμένα».

Μία 20χρονη που είχε δώσει τον προηγούμενο μήνα κατάθεση γύρω από την υπόθεση της νεοναζιστικής οργάνωσης NSU βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στην Στουτγκάρδη. Η κοπέλα είχε δηλώσει, κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της, πως φοβόταν για τη ζωή της.

Η νεαρή βρέθηκε αναίσθητη και η αστυνομία υπογραμμίζει πως δεν πρέπει να αντλώνται βιαστικά συμπεράσματα για τα αίτια θανάτου της, αλλά εξαιτίας του ρόλου της στη δίκη η υπόθεση «ερευνάται επισταμένα».

Η συμμορία «Εθνικοσοσιαλιστικό Άντεργκραουντ» (NSU) θεωρείται υπεύθυνη για τουλάχιστον εννέα δολοφονίες στη Γερμανία και σε εξέλιξη βρίσκεται η δίκη του τελευταίου εν ζωή κεντρικού μέλους της, της Μπεάτε Τσέπε.

Το Σάββατο, ο σύντροφος μίας από τις μάρτυρες στην υπόθεση, μίας 20χρονης της οποίας τα στοιχεία δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, την βρήκε αναίσθητη στο διαμέρισμα που έμεναν μαζί. Οι γιατροί δεν κατάφεραν να την σώσουν.

Πρόκειται για την πρώην κοπέλα ενός από τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση της συμμορίας, του Φλόριαν Χ., ο οποίος είχε βρεθεί νεκρός στο καμένο αυτοκίνητό του το φθινόπωρο του 2013.

Ο Φλόριαν Χ. φέρεται να είχε πληροφορίες για το ποιος είχε δολοφονήσει το 2007 την αστυνομικό Μισέλ Κίζεβετερ, μία από τα θύματα της συμμορίας. Την ημέρα που βρέθηκε νεκρός, όπως αναφέρουν τα γερμανικά ΜΜΕ, επρόκειτο να μιλήσει στην αστυνομία.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024