Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εξιτήριο για Μόρα - Ταχτσίδη, προληπτικά κλινήρης ο «Φέτφα»

Εξιτήριο για Μόρα – Ταχτσίδη, προληπτικά κλινήρης ο «Φέτφα»

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήραν οι Βαγγέλης Μόρας και Παναγιώτης Ταχτσίδης, ενώ για προληπτικούς λόγους παρέμεινε κλινήρης ο Γιάννης Φετφατζίδης, έπειτα από το τροχαίο δυστύχημα που ενεπλάκη το ταξί που τους μετέφερε με Ι.Χ. Τα νέα λοιπόν για την κατάσταση της υγείας των διεθνών ποδοσφαιριστών είναι θετικά, όπως προκύπτει και την ενημέρωση μέσω της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Μάλιστα, Μόρας και Ταχτσίδης βρίσκονται ήδη στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η ελληνική αποστολή, όπου και ξεκουράζονται.

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήραν οι Βαγγέλης Μόρας και Παναγιώτης Ταχτσίδης, ενώ για προληπτικούς λόγους παρέμεινε κλινήρης ο Γιάννης Φετφατζίδης, έπειτα από το τροχαίο δυστύχημα που ενεπλάκη το ταξί που τους μετέφερε με Ι.Χ.

Τα νέα λοιπόν για την κατάσταση της υγείας των διεθνών ποδοσφαιριστών είναι θετικά, όπως προκύπτει και την ενημέρωση μέσω της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Μάλιστα, Μόρας και Ταχτσίδης βρίσκονται ήδη στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η ελληνική αποστολή, όπου και ξεκουράζονται.

Οι υπεύθυνοι της ομοσπονδίας βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με την ελληνική πρεσβεία στη Βουδαπέστη, ενώ με προορισμό την πρωτεύουσα της Ουγγαρίας ταξιδεύει ο team manager του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, Βαγγέλης Μαχαίρας. Επίσης, τις επόμενες ημέρες θα βρεθεί στην Ιταλία, ο Γιώργος Καραγκούνης, για να επισκεφθεί τους Έλληνες διεθνείς στη χώρα που αγωνίζονται.

Έτσι, η άσχημη περιπέτεια που είχαν οι τρεις παίκτες, δείχνει να παίρνει αίσιο τέλος για τους ίδιους, ενώ όπως έγινε γνωστό από το νοσοκομείο, Φετφατζίδης και Μόρας είχαν χάσει τις αισθήσεις τους από τη σύγκρουση με τον πρώτο να έχει και προσωρινή απώλεια μνήμης τις πρώτες ώρες της νοσηλείας του, ενώ του έγιναν και ράμματα στο κεφάλι, ενώ ο Ταχτσίδης έκανε ράμματα στο γόνατο.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΕΠΟ:

«Σας ενημερώνουμε ότι με αφορμή το τροχαίο στο οποίο ενεπλάκησαν σήμερα το πρωί οι διεθνείς ποδοσφαιριστές Βαγγέλης Μόρας, Γιάννης Φετφατζίδης, Παναγιώτης Ταχτσίδης μεταβαίνει αυτή την ώρα στην Βουδαπέστη ο team manager της Εθνικής Ομάδας Ανδρών Βαγγέλης Μαχαίρας, ο οποίος αναμένεται να φτάσει στην ουγγρική πρωτεύουσα σε μία ώρα.

Στο μεταξύ, από το πρωί η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους ανθρώπους της ελληνικής πρεσβείας στην Ουγγαρία, καθώς επίσης με την Π.Ο. Ουγγαρίας. Οι Βαγγέλης Μόρας, Παναγιώτης Ταχτσίδης βρίσκονται ήδη στο ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει η ελληνική αποστολή, ενώ ο Γιάννης Φετφατζίδης εξακολουθεί να νοσηλεύεται για προληπτικούς λόγους.

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι εντός των προσεχών ημερών ο Γιώργος Καραγκούνης θα μεταβεί στην Βερόνα, όπου θα επισκεφθεί τους διεθνείς ποδοσφαιριστές».

Ανακοίνωση από τον ΠΣΑΤ

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών εξέδωσε ανακοίνωση προκειμένου να συγχαρεί την Εθνική ομάδα για τη χθεσινή εμφάνισή της εναντίον της Ουγγαρίας και μία δεύτερη για να εκφράσει τις ευχές του προς τους τρεις παίκτες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος που τραυματίστηκαν το πρωί, όταν ενεπλάκησαν σε τροχαίο δυστύχημα στη Βουδαπέστη.

Η ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών εκφράζει τις θερμότερες ευχές της στους συναδέλφους ποδοσφαιριστές της Εθνικής μας ομάδας Βαγγέλη Μόρα, Παναγιώτη Ταχτσίδη και Γιάννη Φετφατζίδη οι οποίοι ενεπλάκησαν σήμερα σε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα στην Βουδαπέστη.

Μόλις έγινε γνωστό το γεγονός, ο Πρόεδρος του Π.Σ.Α.Π. Διονύσιος Δημόπουλος, επικοινώνησε άμεσα με τον Διευθυντή Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο. Γιώργο Καραγκούνη και ενημερώθηκε για την κατάσταση της υγείας των συναδέλφων μας ενώ μετέφερε την πλήρη συμπαράσταση κι αλληλεγγύη προς τους τρείς διεθνείς ποδοσφαιριστές μας. Το γεγονός ότι απέφυγαν τα χειρότερα κι είναι εκτός κινδύνου κι οι τρείς, δίχως μάλιστα να έχουν υποστεί σοβαρό τραυματισμό, είναι ευχάριστο. Ο Θεός τους βοήθησε. Να είναι πάντα καλά».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024