Εμπρηστική επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά
Μικρής έκτασης υλικές ζημιές στην είσοδο των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ στην οδό Νεάρχου στα Χανιά προκλήθηκαν από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 3 τα ξημερώματα της Δευτέρας. Η πυρκαγιά πιθανότατα οφείλεται σε εμπρηστική επίθεση.
Μικρής έκτασης υλικές ζημιές στην είσοδο των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ στην οδό Νεάρχου στα Χανιά προκλήθηκαν από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 3 τα ξημερώματα της Δευτέρας.
Σύμφωνα με τις έως τώρα ενδείξεις, η πυρκαγιά οφείλεται σε εμπρησμό που προκάλεσαν άγνωστοι, οι οποίοι έριξαν εύφλεκτο υγρό στην είσοδο των γραφείων προκαλώντας την πυρκαγιά.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που κατάφεραν να σβήσουν την φωτιά πριν πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΕΛΑΣ: Η Πολιτεία ζητά από τους δικηγόρους να συμπράξουν στο «κυνήγι κεφαλών» – Θα καταργήσουμε την ΚΥΑ για το άσυλο
- Το κρίσιμο 10% του Ντονμπάς: Γιατί η «ζώνη των οχυρών» είναι το κλειδί για το μέλλον του Κιέβου
- «Η Τσίβας δίνει 7 εκατ. ευρώ στην ΑΕΚ για τον Πινέδα»
- Φωτιά σε τουριστικό κατάλυμα στο κέντρο των Χανίων
- Airbnb: Ξεκίνησαν οι πρώτοι έλεγχοι σε 1.500 καταλύματα
- Δικηγόροι: Δεν συμμετέχουμε στην υλοποίηση της ΚΥΑ – Θύελλα αντιδράσεων για το «μπόνους» σε υποθέσεις ασύλου



