Η Βραζιλία δείχνει να βρίσκει το δρόμο της, εννέα μήνες μετά τον εφιάλτη του Μουντιάλ. Η «Σελεσάο» επικράτησε 1-0 της Χιλής σε φιλικό στο «Εμιρεϊτς» του Λονδίνου, πετυχαίνοντας την όγδοη συνεχόμενη νίκη της, από τότε που ανέλαβε ο Κάρλος Ντούνγκα. Παρότι δεν επρόκειτο για επίσημη αναμέτρηση το ματς ήταν ιδιαίτερα δυνατό, στα όρια του σκληρού, με τον Ρομπέρτο Φιρμίνο να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ στο 73ο λεπτό.

Αυτό ήταν το δεύτερο διεθνές τέρμα του άσου της Χόφενχαϊμ, ο οποίος μπήκε αλλαγή στην θέση του Λουίζ Αντριάνο. Ο στράικερ της Σαχτάρ ήταν στην 11άδα, όπως και οι Μαρσέλο, Σόουζα, Ντόουγκλας Κόστα και Κοουτίνιο, οι οποίοι δεν ήταν βασικοί κόντρα στην Γαλλία. Αυτή ήταν η 8η συνεχόμενη φιλική της Βραζιλίας, έπειτα από τις δύο ήττες στο φινάλε του Μουντιάλ 2014.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Ζέφερσον, Ντανίλο, Τιάγκο Σίλβα, Μιράντα, Μαρσέλο (76′ Φιλίπε Λουίς), Σόουζα (60′ Ελίας), Φερναντίνιο, Ντόουγκλας Κόστα (62′ Ουίλιαν), Κοουτίνιο (60′ Ρομπίνιο), Νεϊμάρ, Λουίζ Αντριάνο (60′ Ρομπέρτο Φιρμίνο).

ΧΙΛΗ: Μπράβο, Ίσλα, Μεντέλ, Χάρα, Αλμπορνός, Μένα (82′ Μαρκ Γκονσάλες), Μιγιάρ (74′ Κορνέχο), Αράνγκις, Βιντάλ (80′ Εντουάρντο Βάργκας), Πάμπλο Ερνάντες, Αλέξις Σάντσες.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ