Πνίγηκε ο Καναδός αθλητής στίβου Ντοντρέ Μπάρναμπι
Η ομοσπονδία στίβου του Καναδά ανακοίνωσε ότι ο Ντοντρέ Μπάρναμπι πνίγηκε την Παρασκευή ενώ κολυμπούσε στον ωκεανό στη διάρκεια προπονητικού καμπ στο νησί Άγιος Χριστόφορος της Καραϊβικής.
Η ομοσπονδία στίβου του Καναδά ανακοίνωσε ότι ο Ντοντρέ Μπάρναμπι πνίγηκε την Παρασκευή ενώ κολυμπούσε στον ωκεανό στη διάρκεια προπονητικού καμπ στο νησί Άγιος Χριστόφορος της Καραϊβικής.
Ο 24χρονος δρομέας των 400 μέτρων είχε γεννηθεί στη Τζαμάικα και εκπροσώπησε το 2012 τον Καναδά στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.
Η ομοσπονδία έκανε γνωστό ότι ο Μπάρναμπι εξαφανίστηκε ενώ κολυμπούσε στον ωκεανό με συναθλητές του.
«Τον παρέσυρε ένα ισχυρό ρεύμα, οι συναθλητές του προσπάθησαν να τον σώσουν. Το σώμα του βρέθηκε περίπου στις 3:30 το απόγευμα από τις τοπικές αρχές έρευνας και διάσωσης».
Ο εκλιπών πήρε την καναδική υπηκοότητα το 2012, ενώ η πιο πρόσφατη σημαντική διεθνής διοργάνωση, στην οποία έλαβε μέρος, ήταν οι Αγώνες της Κοινοπολιτείας του 2014.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Δικαστής ανέστειλε τις κυρώσεις των ΗΠΑ κατά της εισηγήτριας του ΟΗΕ Φραντσέσκα Αλμπανέζε
- ΒΗΜΑ: Τελετή βράβευσης του προγράμματος ανάπτυξης καινοτόμων ιδεών «B/ innovate»
- Νέες αιχμές Καραμανλή για την εξωτερική πολιτική Μητσοτάκη: «Η δική μας κυβέρνηση είχε μια πολυδιάστατη προσέγγιση»
- H ομάδα πόλο του Ολυμπιακού επέστρεψε εκεί που ανήκει
- Κάννες όπως σοκ: Εμετός, βιασμός και συμπάθεια στον Χίτλερ – Τα 20 αποτροπιαστικά σκάνδαλα του Φεστιβάλ
- Ο Αλ Ζαΐντι ορκίστηκε νέος πρωθυπουργός του Ιράκ – Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει




