
Σύμβουλοι στο υπουργείο διορίστηκαν από τον Γ.Κατρούγκαλο συνεργάτιδές του
Τρεις από τις συνεργάτιδές του προσέλαβε στο υπουργείο ο Γιώργος Κατρούγκαλος, όπως προκύπτει από το ΦΕΚ με ημερομηνία 19 Μαρτίου 2015, που παρουσιάζει Το Βήμα της Κυριακής. Μάλιστα, οι συνεργάτιδες εξαιρέθηκαν από την αναστολή του δικηγορικού λειτουργήματος και τους επιτρέπεται παράλληλα με τα καθήκοντα του ειδικού συμβούλου να δικηγορούν.
Τρεις από τις συνεργάτιδές του προσέλαβε στο υπουργείο ο Γιώργος Κατρούγκαλος, όπως προκύπτει από το ΦΕΚ με ημερομηνία 19 Μαρτίου 2015, που παρουσιάζει Το Βήμα της Κυριακής.
Μάλιστα, οι συνεργάτιδες εξαιρέθηκαν από την αναστολή του δικηγορικού λειτουργήματος και τους επιτρέπεται παράλληλα με τα καθήκοντα του ειδικού συμβούλου να δικηγορούν.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι τρεις συνεργάτιδες ακολουθούν τον κ. Κατρούγκαλο από τότε που εκείνος -ως καθηγητής- παρακολουθούσε τα διδακτορικά τους.
Από τις τρεις δικηγόρους, τουλάχιστον οι δύο υπήρξαν αποδεδειγμένα στελέχη της πρώτης εταιρείας του υπουργού, ενώ η τρίτη υπήρξε επί χρόνια συνεργάτιδά του.
Μία ακόμα δικηγόρος προσελήφθη ως εξωτερικός συνεργάτης με απόφαση του διευθύνοντος συμβούλου της Κοινωνίας της Πληροφορίας (φορέας εποπτευόμενος από το υπουργείο). Είναι εκείνη που είχε αναλάβει την υπόθεση των μισθολογικών διαφορών των εργαζομένων του Ναυστάθμου Ελευσίνας και βρισκόταν στο γραφείο του κ. Κατρούγκαλου τουλάχιστον έως τα τέλη Ιανουαρίου.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα, έως και σήμερα, τα τηλέφωνα της εταιρείας «Κατρούγκαλος και Συνεργάτες» που υποτίθεται ότι διαλύθηκε στις 17 Φεβρουαρίου, λειτουργούν κανονικά, όπως και τα γραφεία στην οδό Λυκαβηττού και απλώς αφαιρέθηκε η σχετική πινακίδα από την είσοδο.
* Διαβάστε αναλυτικά στο Βήμα της Κυριακής
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ταμείο Ανάκαμψης: Τα κομμάτια της «πίτας» με τους πολλούς αποδέκτες και η Ελλάδα
- Καιρός: Έρχεται δεκαήμερο με μπόρες, καταιγίδες και έντονη αστάθεια
- Βόλος – Άρης 1-2: Τέταρτη σερί νίκη για την ομάδα της Θεσσαλονίκης
- ΠΑΟΚ: Οι 11 του Λουτσέσκου για το ντέρμπι με την ΑΕΚ (pic)
- Ολυμπιακός – Κολοσσός Ρόδου 117-76: «Περίπατος» των πρωταθλητών
- Κρήτη: Στη φυλακή ο 30χρονος που κατηγορείται ότι πέταξε τη σύζυγό του από το αυτοκίνητο και την παρέσυρε
