
Νεκρός 40χρονος εργάτης που έπεσε από τον τρίτο όροφο οικοδομής
Την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο άφησε το μεσημέρι του Σαββάτου ένας 40χρονος εργάτης, ο οποίος έπεσε από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας στο Ηράκλειο, την ώρα που εκτελούσε εργασίες. Η κατάσταση της υγείας του κρίθηκε από την πρώτη στιγμή κρίσιμη, καθώς έφερε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
Την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο άφησε το μεσημέρι του Σαββάτου ένας 40χρονος εργάτης, ο οποίος έπεσε από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας στο Ηράκλειο, την ώρα που εκτελούσε εργασίες.
«Η ομάδα που εκτελούσε τις εργασίες είχε ανοίξει κάποιες τρύπες με αποτέλεσμα ο άτυχος άντρας, χωρίς να γνωρίζουμε ακόμα τον λόγο, να πέσει σε μία από αυτές και τραυματιστεί πολύ σοβαρά» ανέφερε στο Cretapost ο γενικός γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, Γ.Βρέντζος.
Aσθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο και μετέφερε διασωληνωμένο τον 40χρονο στο ΠΑΓΝΗ.
Η κατάσταση της υγείας του κρίθηκε από την πρώτη στιγμή κρίσιμη, καθώς έφερε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
Δυστυχώς, λίγη ώρα αργότερα, ο 40χρονος κατέληξε στα τραύματά του.
O 40χρονος ήταν από την Αλβανία και τα τελευταία χρόνια εργαζόταν στο Ηράκλειο ως οικοδόμος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νέο Διοικητικό Συμβούλιο για την Πλαίσιο Computers
- Φωτιά στο Σπαθοβούνι Κορινθίας κοντά στα διόδια της εθνικής οδού
- Ο Μουράτογλου επιβεβαίωσε τη συνεργασία του με τον Τσιτσιπά: «Θα είμαι στην ομάδα του»
- Αλέξης Τσίπρας: «Εσείς ρωτάτε; Εγώ απαντώ» – Απαντά σε ερωτήσεις νέων για στεγαστικό και ενοίκια
- Φωτιά στις Αχαρνές – Σηκώθηκαν τρία εναέρια μέσα
- Αποκαλύφθηκε το πορτρέτο της Άνγκελα Μέρκελ σε μουσείο στο Βερολίνο

