Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη για «ηθελημένη συντριβή» του Airbus

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη για «ηθελημένη συντριβή» του Airbus

Παγωμένος παρακολουθεί ο πλανήτης τις δραματικές εξελίξεις για τη συντριβή του αεροσκάφους της Germanwings, που είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθούν 150 άτομα. Το σοκ τους εκφράζουν αξιωματούχοι και στελέχη των αεροπορικών εταιρειών Germanwings και Lufthansa (μητρική της Germanwings). Η αποκάλυψη «ξεπερνά τα όρια της φαντασίας» δήλωσε η Ανγκελα Μέρκελ.

Παγωμένος παρακολουθεί ο πλανήτης τις δραματικές εξελίξεις για τη συντριβή του αεροσκάφους της Germanwings, που είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθούν 150 άτομα. Το σοκ τους εκφράζουν αξιωματούχοι και στελέχη των αεροπορικών εταιρειών Germanwings και Lufthansa (μητρική της Germanwings).

Συγκλονισμένη δήλωσε και η γερμανίδα καγκελάριος, τονίζοντας ότι η σημερινή αποκάλυψη «ξεπερνά τα όρια της φαντασίας». Είναι δύσκολο να μετρήσουμε το μέγεθος της συμφοράς από αυτή την καταστροφή για τις οικογένειες των θυμάτων, είπε σε συνέντευξη Τύπου στο Βερολίνο.

«Σήμερα λάβαμε νέα ότι αυτή η τραγωδία απέκτησε μία νέα, απίστευτα ακατανόητη διάσταση» δήλωσε η Μέρκελ τονίζοντας ότι το Βερολίνο θα κάνει ό,τι μπορεί για να στηρίξει την έρευνα για το δυστύχημα.

«Δεν γνωρίζουμε ακόμη όλα τα γεγονότα, για αυτό είναι σημαντικό να συνεχιστεί η έρευνα και κάθε λεπτομέρεια να εξεταστεί σε βάθος. Τα σημερινά νέα ρίχνουν για άλλη μια φορά ένα φριχτό βάρος στους συγγενείς των θυμάτων. Οι σκέψεις μας, αυτές τις ώρες και τις ημέρες της οδύνης, είναι μαζί τους» υπογράμμισε η καγκελάριος.

Ο γερμανός υπουργός Μεταφορών Αλεξάντερ Ντομπρίντ δήλωσε ότι οι πληροφορίες από τη Μασσαλία είναι σοκαριστικές και τόνισε ότι η θεωρία της ηθελημένης συντριβής του αεροσκάφους είναι πιθανή.

Το σοκ του εξέφρασε μέσω Twitter και ο ισπανός πρωθυπουργός Μαριάνο Ραχόι. Στην πτήση της Germanwings επέβαιναν δεκάδες ισπανοί πολίτες.

Σε αντίστοιχο κλίμα και οι δηλώσεις της αεροπορικής εταιρείας Lufthansa, μητρικής της χαμηλού κόστους εταιρείας Germanwings.

«Θα επαναλάβω μόνο αυτό που έχω πει τις τελευταίες ημέρες. Είμαστε βαθιά σοκαρισμένοι και δεν θα μπορούσαμε να έχουμε φανταστεί ότι η κατάσταση θα γινόταν ακόμα χειρότερη» είπε ο διευθύνων σύμβουλος της Lufthansa σε συνέντευξη Τύπου.

Ο Κάρστεν Σπορ είπε ότι «αυτό είναι το πιο τρομακτικό περιστατικό στην ιστορία της εταιρείας».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024