Ρυμουλκό από τη Μύκονο αναμένεται για το «Βιτσέντζος Κορνάρος»
Στον λιμενοβραχίονα του λιμανιού της Κάσου παραμένει το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Βιτσέντζος Κορνάρος», με 227 επιβάτες, που προσάραξε το βράδυ της Τετάρτης σε αμμώδη περιοχή, κατά τη διαδικασία κατάπλου του. Παρά τις προσπάθειες από δύο αλιευτικά για αποκόλληση του πλοίου αυτό δεν κατέστη δυνατό και αναμένεται το απόγευμα ρυμουλκό από τη Μύκονο.
Στον λιμενοβραχίονα του λιμανιού της Κάσου παραμένει το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Βιτσέντζος Κορνάρος», με 227 επιβάτες, που προσάραξε το βράδυ της Τετάρτης σε αμμώδη περιοχή, κατά τη διαδικασία κατάπλου του.
Παρά τις προσπάθειες από δύο αλιευτικά για αποκόλληση του πλοίου αυτό δεν κατέστη δυνατό και αναμένεται το απόγευμα ρυμουλκό από τη Μύκονο.
Το πλοίο πραγματοποιεί το δρομολόγιο από Πειραιά προς Μήλο – Θήρα – Ανάφη – Ηράκλειο – Σητεία – Κάσο – Κάρπαθο – Διαφάνι – Χάλκη – Ρόδο με επιστροφή.
Οι επιβάτες και το 55μελές πλήρωμα δεν διατρέχουν κανέναν κίνδυνο όπως επιβεβαίωσε και ο καπετάνιος του πλοίου, Δημήτρης Λάβας στο Mega.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Βραβεία Οσκαρ: Δεν θα είναι επιλέξιμα «ηθοποιοί» και σενάρια που έχουν δημιουργηθεί με Τεχνητή Νοημοσύνη
- Η Κούβα καταδικάζει τις νέες «παράνομες» και «καταχρηστικές» κυρώσεις των ΗΠΑ εναντίον της
- Γερμανία: Οι ΗΠΑ θα αποσύρουν 5.000 στρατιωτικούς μέσα σε 6 έως 12 μήνες
- Βολιβία: Η εργατική συνομοσπονδία κήρυξε απεργία διαρκείας
- Μέση Ανατολή: Πώληση στρατιωτικού εξοπλισμού αξίας άνω των 8,6 δισ. δολαρίων από τις ΗΠΑ σε συμμάχους τους
- Ιράν: Ο Μοτζταμπά Χαμενεΐ καλεί ιρανικές επιχειρήσεις να αποφύγεουν απολύσεις εργαζομένων