Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Παρέλαση χωρίς κάγκελα, γλέντι υπό βροχή στο Σύνταγμα για την 25η Μαρτίου

Παρέλαση χωρίς κάγκελα, γλέντι υπό βροχή στο Σύνταγμα για την 25η Μαρτίου

Με την στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα και το παραδοσιακό γλέντι στην πλατεία Συντάγματος κορυφώνονται οι εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου. Χωρίς κιγκλιδώματα φέτος το Σύνταγμα. Ο Πρόεδρος Προκόπης Παυλόπουλος και ο πρωθυπουργός παρέστησαν στην δοξολογία στον Άγιο Διονύσιο πριν από την παρέλαση. Κλειστοί οι δρόμοι γύρω από το Σύνταγμα.

Με την στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα και το παραδοσιακό γλέντι στην πλατεία Συντάγματος κορυφώνονται οι εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου. Χωρίς κιγκλιδώματα στο Σύνταγμα η παρέλαση. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος και ο πρωθυπουργός παρέστησαν στην δοξολογία στον Άγιο Διονύσιο πριν από την παρέλαση.

Κλειστοί είναι αυτή την ώρα οι δρόμοι γύρω από το Σύνταγμα.

Τους εορτασμούς ενδέχεται να δυσκολέψει η βροχή που πέφτει σε μεγάλο μέρος της χώρας. Στα Γρεβενά η παρέλαση ακυρώθηκε εξαιτίας του καιρού.

Στις 10 το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρέστη στην επίσημη δοξολογία στον ιερό ναό του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου και στις 10:55 κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη ενώ στις 11:00 άρχισε η στρατιωτική παρέλαση.

Η στρατιωτική παρέλαση θα διεξαχθεί χωρίς κιγκλιδώματα για το κοινό, ενώ ο χώρος του Μνημείου του Αγνώστου Στρατιώτη θα είναι ελεύθερος και οι εξέδρες των επισήμων θα βρίσκονται εκατέρωθεν του μνημείου.

Για πρώτη φορά φέτος θα παρελάσουν ένα τμήμα από τον Έβρο και ένα τμήμα Εθνοφυλάκων από τη Ρόδο, καθώς και τα ιστορικά λάβαρα του Αγώνα από τη Μάνη, την Ύδρα, τις Σπέτσες, τα Ψαρά και την Κρήτη και το λάβαρο του Ρήγα Φεραίου που θα ακολουθήσουν το τμήμα πολεμικών σημαιών του Στρατού.

Στην παρέλαση συμμετέχουν μηχανοκίνητες και πεζοπόρες φάλαγγες των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας και προβλέπονται πτήσεις ελικοπτέρων των Τριών Κλάδων και πολεμικών αεροσκαφών όλων των τύπων.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024