Υπό βροχή θα πραγματοποιηθούν οι παρελάσεις σχεδόν σε όλη τη χώρα, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εξέδωσε την Τετάρτη η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσίας. Βροχές και στην Αθήνα.
Υπό βροχή θα πραγματοποιηθούν οι παρελάσεις σχεδόν σε όλη τη χώρα, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εξέδωσε την Τετάρτη η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσίας. Βροχές και στην Αθήνα.
Συγκεκριμένα, για σήμερα, Τετάρτη, προβλέπονται βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο μέχρι τις απογευματινές ώρες.
Πρόσκαιρα κατά τη διάρκεια της ημέρας και μέχρι τις πρώτες απογευματινές ώρες είναι πιθανόν να σημειωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την υπόλοιπη Στερεά και την Πελοπόννησο.
Για αύριο, Πέμπτη, ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν κατά διαστήματα κυρίως από το απόγευμα στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.
Την Παρασκευή ο καιρός θα γίνει σταδιακά άστατος, αλλά κατά διαστήματα ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα σημειώνονται κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, όπου σε αυτές τις περιοχές είναι πιθανόν να συνεχιστούν και τις πρωινές ώρες του Σαββάτου.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).