Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Οι θριαμβευτές του Clasico ντυμένοι… κλαρινογαμπροί

Οι θριαμβευτές του Clasico ντυμένοι… κλαρινογαμπροί

Νειμάρ, Ντάνι Άλβες, Μπάρτρα και Ραφίνια έκλεψαν την παράσταση στην έξοδο των αστεριών της Μπαρτσελόνα για τη νίκη επί της Ρεάλ, ντυμένοι λες και πήγαιναν σε πανηγύρι. Αντίθετα, ο «συντηρητικός» Μέσι αποτελούσε την «παραφωνία» απέναντι στις λαμέ εμφανίσεις των περισσοτέρων.

Η Σούπερ Λιγκ μπορεί να έχει… ένα εκατομμύριο λόγους να ζηλέψει το διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά ευτυχώς, υπάρχουν και πράγματα, όπως οι υπερβολικές στιλιστικές απόψεις των μεγάλων αστέρων που δεν θα μας λείψουν ποτέ.

Τι το ήθελαν οι κορυφαίοι άσοι της Μπαρτσελόνα, να βγούνε για διασκέδαση μετά το νικητήριο ντέρμπι κόντρα στη Ρεάλ; Αρκετοί από τους «Καταλανούς» και πιο συγκεκριμένα οι Αντριάνο, Μπάρτρα, Ντάνι Άλβες, Νειμάρ, Ραφίνια, αλλά και ο Μέσι, έβαλαν τα «καλά» τους και πήγαν για ποτό.

Το κακό ήταν ότι πριν «χωθούν» σε κάποιο από τα μεγάλα νυχτερινά κλαμπ της πόλης, πόζαραν σαν… μοντελάκια και σήκωσαν τη φωτογραφία στα social media.

Νειμάρ, Ντάνι Άλβες, Μπάρτρα και Ραφίνια έκλεψαν την παράσταση, ντυμένοι λες και πήγαιναν σε πανηγύρι, ενώ ο «συντηρητικός» Μέσι αποτελούσε την «παραφωνία» απέναντι στις λαμέ εμφανίσεις των περισσοτέρων.

Όπως ήταν επόμενο, στο διαδίκτυο έπεσε πολύ «κράξιμο» για τα μοντελάκια της «Μπάρτσα», μέχρι που τους προέτρεπαν σε έξοδο με τη στολή της ομάδας, ενώ μεγάλη καζούρα έγινε και στον Μέσι, τον οποίο ισπανικά ΜΜΕ, παρομοίωσαν ακόμα και με… δάσκαλο γεωγραφίας!

Το σίγουρο είναι ότι εάν δεν ήταν οι πασίγνωστοι άσοι των γηπέδων, θα είχαν συλληφθεί από την «αστυνομία της μόδας» πριν φάνε πόρτα στο κλαμπ!

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Only in

«Πόλεμο» κατά της στεγαστικής κρίσης, του υπερτουρισμού και των άπιαστων ενοικίων κηρύττουν οι ευρωπαϊκές πόλεις

«Όσο περισσότερα είναι τα διαμερίσματα βραχυχρόνιας μίσθωσης, τόσο αυξάνονται τα ενοίκια» σύμφωνα με τον Konstantin Kholodilin, ερευνητή στο Γερμανικό Ινστιτούτο Οικονομικών Ερευνών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024