Εμπρηστική επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στα Πατήσια
Τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στα Πατήσια πυρπόλησαν άγνωστοι τα ξημερώματα της Δευτέρας, ενώ την ίδια ώρα άλλοι δράστες έβαλαν φωτιά σε μηχάνημα αυτόματης ανάληψης χρημάτων στον Βύρωνα. Η εμπρηστική επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία βρίσκονται στην οδό Βυζαντίου Στεφάνου, σημειώθηκε στις 2:40.
Τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στα Πατήσια πυρπόλησαν άγνωστοι τα ξημερώματα της Δευτέρας, ενώ την ίδια ώρα άλλοι δράστες έβαλαν φωτιά σε μηχάνημα αυτόματης ανάληψης χρημάτων στον Βύρωνα.
Η εμπρηστική επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία βρίσκονται στην οδό Βυζαντίου Στεφάνου, σημειώθηκε στις 2:40.
Την ίδια σχεδόν στιγμή, στην οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης, στον Βύρωνα, άγνωστοι δράστες έβαζαν φωτιά στο ΑΤΜ της Alpha.
Από τις δυο εμπρηστικές επιθέσεις προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές, ενώ για την κατάσβεση των πυρκαγιών επιχείρησαν συνολικά δώδεκα πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα.
Η ΝΔ καταδίκασε την εμπρηστική επίθεση.
Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης τάχθηκε εναντίον της βίας, απ’ όπου κι αν προέρχεται, όποιον κι αν αφορά, όποιο πρόσχημα κι αν επιστρατεύεται, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Κώστας Καραγκούνης.
«Καλεί, για άλλη μια φορά, την κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της και να σταματήσει την ανοχή που επιδεικνύει απέναντι σε τρομοκράτες και κουκουλοφόρους» τόνισε ο κ. Καραγκούνης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αιματηρή σύγκρουση φυλών αυτοχθόνων στην Κολομβία με τουλάχιστον τρεις νεκρούς και 44 τραυματίες [βίντεο]
- Οι ΗΠΑ στέλνουν 5.000 στρατιώτες στην Πολωνία – Οι αντιδράσεις του προέδρου και του υπουργού Άμυνας
- Ο Οζγκιούρ Οζέλ καλεί σε αντίσταση, δηλώνει ότι δεν θα φύγει – «Το έγκλημά μας είναι ότι κερδίζουμε»
- Νέα διαδήλωση στην πρωτεύουσα της Βολιβίας εναντίον του προέδρου Πας
- Η ανθρωπιστική κατάσταση στη Γάζα παραμένει «καταστροφική» λένε γνωστές ΜΚΟ
- Περισσότεροι από 20 νεκροί στην Ονδούρα σε 24 ώρες – Το ένα περιστατικό αφορά αστυνομική επιχείρηση [βίντεο]
