Σαμαράς: Η κυβέρνηση θέλει να σβήσει όσα καταφέραμε με μόχθο
Σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε από την Καλαμάτα ο Αντώνης Σαμαράς. Την κατηγορεί ότι το μόνο που τη νοιάζει είναι να σβήσει όσα έγραψε η κυβέρνηση της ΝΔ «με πολύ μεγάλο μόχθο και προσπάθεια». «Για την οικονομία και την ανάπτυξη δεν γίνεται καμία κουβέντα» σημείωσε.
Σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε από την Καλαμάτα ο Αντώνης Σαμαράς. Την κατηγορεί ότι το μόνο που τη νοιάζει είναι να σβήσει όσα έγραψε η κυβέρνηση της ΝΔ «με πολύ μεγάλο μόχθο και προσπάθεια».
Ο Αντώνης Σαμαράς προχώρησε σε αυτές τις δηλώσεις με αφορμή το γεγονός ότι τα μαγαζιά στην Καλαμάτα είναι κλειστά, μολονότι την πόλη έχουν προσεγγίσει δύο κρουαζιερόπλοια.
«Όπως θυμάστε όταν καταργήσαμε το καμποτάζ, ήρθαν τα κρουαζιερόπλοια. Σαν αυτούς τους γίγαντες – κρουαζιερόπλοια που βρίσκονται πίσω μου. Τώρα που ήρθανε τα κρουαζιερόπλοια, κλείσανε τα μαγαζιά και 2.000 κόσμος που θα μπορούσε να ψωνίσει εδώ πέρα στην Καλαμάτα, σε κάθε περιοχή της χώρας, δε μπορεί να το κάνει. Αυτό είναι μεγάλο λάθος» είπε.
Και πρόσθεσε: «Ελπίζω ο τουρισμός, ο οποίος έφτασε σε επίπεδα – ρεκόρ στην προηγούμενη κυβέρνησή μας, μέσα από μάχες που δώσαμε για αυτό, να συνεχίσει να έρθει, γιατί μέχρι στιγμής είναι η μόνη ελπίδα για ανάπτυξη στην οικονομία. Γιατί για την οικονομία και για την ανάπτυξη δεν γίνεται καμία κουβέντα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Νέο σκάνδαλο με ΟΠΕΚΕΠΕ – Εγκλειστος στις φυλακές έκοβε εικονικά τιμολόγια για αγροτικές επιδοτήσεις
- Κεφαλονιά: Από ανακοπή καρδιάς ο θάνατος της 19χρονης – Για ανθρωποκτονία κατηγορούνται οι τρεις συλληφθέντες
- Προκόπης Παυλόπουλος: Δυσοίωνες προβλέψεις για τον τερματισμό του πολέμου στη Μέση Ανατολή
- Κοινή δήλωση υπουργών Οικονομικών: Προειδοποίηση για παγκόσμιο οικονομικό σοκ από τη σύγκρουση στη Μέση Ανατολή
- Διεθνές συνέδριο για την Θαλάσσια Ασφάλεια στην Αθήνα
- ΔΝΤ: «Καμπανάκι» για το παγκόσμιο χρέος – Θα φτάσει στο 100% το 2029

