Τρία νέα πρόσωπα, πέντε από τα παλιά και απουσίες στην Εθνική του Μαρκαριάν
Τους εκλεκτούς του για τον καθοριστικό αγώνα της Εθνικής με την Ουγγαρία στη Βουδαπέστη στις 29 Μαρτίου για τα προκριματικά του Euro 2016 ανακοίνωσε ο Σέρχιο Μαρκαριάν. Τα τρία νέα πρόσωπα του ομοσπονδιακού τεχνικού είναι ο Μάρκος Βελλίδης του ΠΑΣ Γιάννινα, ο Τάσος Λαγός του Παναθηναϊκού και ο Γιάννης Γιαννιώτας του Αστέρα Τρίπολης. Παράλληλα επιστρεφει ο Κώστας Κατσουράνης όπως και οι Φετφατζίδης, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Φορτούνης και Σιόβας. Εκτός έμειναν λόγω τραυματισμού οι Σαμαράς, Μάνταλος, Μανιάτης, ενώ δεν συμπεριελήφθηκαν στις επιλογές του Μαρκαριάν οι Δημήτρης Σαλπιγγίδης και Φάνης Γκέκας.
Τους εκλεκτούς του για τον καθοριστικό αγώνα της Εθνικής με την Ουγγαρία στη Βουδαπέστη στις 29 Μαρτίου για τα προκριματικά του Euro 2016 ανακοίνωσε ο Σέρχιο Μαρκαριάν.
Τα τρία νέα πρόσωπα του ομοσπονδιακού τεχνικού είναι ο Μάρκος Βελλίδης του ΠΑΣ Γιάννινα, ο Τάσος Λαγός του Παναθηναϊκού και ο Γιάννης Γιαννιώτας του Αστέρα Τρίπολης.
Παράλληλα επιστρεφει ο Κώστας Κατσουράνης όπως και οι Φετφατζίδης, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Φορτούνης και Σιόβας. Εκτός έμειναν λόγω τραυματισμού οι Σαμαράς, Μάνταλος, Μανιάτης, ενώ δεν συμπεριελήφθηκαν στις επιλογές του Μαρκαριάν οι Δημήτρης Σαλπιγγίδης και Φάνης Γκέκας.
Αναλυτικά: Καρνέζης (Oυντινέζε), Καπίνο (Μάιντς), Βελλίδης (ΠΑΣ Γιάννινα), Τοροσίδης (Ρόμα), Μπακάκης (ΑΕΚ), Κ. Παπαδόπουλος (Λεβερκούζεν), Μανωλάς (Ρόμα), Μόρας (Ελλάς Βερόνα), Σιόβας (Ολυμπιακός), Παπασταθόπουλος (Ντόρτμουντ), Χολέμπας (Ρόμα), Σταφυλίδης (Φούλαμ), Ταχτσίδης (Ελλάς Βερόνα), Λαγός (Παναθηναϊκός), Κατσουράνης (Ατρόμητος), Σάμαρης (Μπενφίκα), Κονέ (Oυντινέζε), Φορτούνης (Ολυμπιακός), Χριστοδουλόπουλος (Ελλάς Βερόνα), Φετφατζίδης (Κιέβο Βερόνα), Γιαννιώτας (Αστέρας Τρίπολης), Καρέλης (Παναθηναϊκός), Μήτρογλου (Ολυμπιακός), Αθανασιάδης (ΠΑΟΚ).
Οι διεθνείς θα κάνουν ολιγοήμερη προετοιμασία στην Αυστρία πριν από τον «τελικό» στην Ουγγαρία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τζόκοβιτς για τον αποκλεισμό στο Roland Garros: «Άξιζε τη νίκη ο Φονσέκα – Έμεινα από δυνάμεις»
- Το αβοκάντο κάνει καλό στη μνήμη;
- Οι αλλαγές που έρχονται στις συντάξεις χηρείας
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (30/5): Πού θα δείτε τον τελικό του Champions League και τους ημιτελικούς της GBL
- Πανελλαδικές 2026: Με το μάθημα των Νέων Ελληνικών ξεκινούν οι μαθητές των ΕΠΑΛ
- Νέες ταινίες: Η χαρά των σινεφίλ




