Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τρία νέα πρόσωπα, πέντε από τα παλιά και απουσίες στην Εθνική του Μαρκαριάν

Τρία νέα πρόσωπα, πέντε από τα παλιά και απουσίες στην Εθνική του Μαρκαριάν

Τους εκλεκτούς του για τον καθοριστικό αγώνα της Εθνικής με την Ουγγαρία στη Βουδαπέστη στις 29 Μαρτίου για τα προκριματικά του Euro 2016 ανακοίνωσε ο Σέρχιο Μαρκαριάν. Τα τρία νέα πρόσωπα του ομοσπονδιακού τεχνικού είναι ο Μάρκος Βελλίδης του ΠΑΣ Γιάννινα, ο Τάσος Λαγός του Παναθηναϊκού και ο Γιάννης Γιαννιώτας του Αστέρα Τρίπολης. Παράλληλα επιστρεφει ο Κώστας Κατσουράνης όπως και οι Φετφατζίδης, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Φορτούνης και Σιόβας. Εκτός έμειναν λόγω τραυματισμού οι Σαμαράς, Μάνταλος, Μανιάτης, ενώ δεν συμπεριελήφθηκαν στις επιλογές του Μαρκαριάν οι Δημήτρης Σαλπιγγίδης και Φάνης Γκέκας.

Τους εκλεκτούς του για τον καθοριστικό αγώνα της Εθνικής με την Ουγγαρία στη Βουδαπέστη στις 29 Μαρτίου για τα προκριματικά του Euro 2016 ανακοίνωσε ο Σέρχιο Μαρκαριάν.

Τα τρία νέα πρόσωπα του ομοσπονδιακού τεχνικού είναι ο Μάρκος Βελλίδης του ΠΑΣ Γιάννινα, ο Τάσος Λαγός του Παναθηναϊκού και ο Γιάννης Γιαννιώτας του Αστέρα Τρίπολης.

Παράλληλα επιστρεφει ο Κώστας Κατσουράνης όπως και οι Φετφατζίδης, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Φορτούνης και Σιόβας. Εκτός έμειναν λόγω τραυματισμού οι Σαμαράς, Μάνταλος, Μανιάτης, ενώ δεν συμπεριελήφθηκαν στις επιλογές του Μαρκαριάν οι Δημήτρης Σαλπιγγίδης και Φάνης Γκέκας.

Αναλυτικά: Καρνέζης (Oυντινέζε), Καπίνο (Μάιντς), Βελλίδης (ΠΑΣ Γιάννινα), Τοροσίδης (Ρόμα), Μπακάκης (ΑΕΚ), Κ. Παπαδόπουλος (Λεβερκούζεν), Μανωλάς (Ρόμα), Μόρας (Ελλάς Βερόνα), Σιόβας (Ολυμπιακός), Παπασταθόπουλος (Ντόρτμουντ), Χολέμπας (Ρόμα), Σταφυλίδης (Φούλαμ), Ταχτσίδης (Ελλάς Βερόνα), Λαγός (Παναθηναϊκός), Κατσουράνης (Ατρόμητος), Σάμαρης (Μπενφίκα), Κονέ (Oυντινέζε), Φορτούνης (Ολυμπιακός), Χριστοδουλόπουλος (Ελλάς Βερόνα), Φετφατζίδης (Κιέβο Βερόνα), Γιαννιώτας (Αστέρας Τρίπολης), Καρέλης (Παναθηναϊκός), Μήτρογλου (Ολυμπιακός), Αθανασιάδης (ΠΑΟΚ).

Οι διεθνείς θα κάνουν ολιγοήμερη προετοιμασία στην Αυστρία πριν από τον «τελικό» στην Ουγγαρία.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024