Ικανοποιημένη η Λευκωσία για τις εξελίξεις στο ελληνικό ζήτημα
Χαιρετίζουμε την πραγματοποίηση της χθεσινής συνάντησης για την Ελλάδα και όπως είπε και ο έλληνας πρωθυπουργός, η διαδικασία ξαναμπήκε στις ράγες, δήλωσε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.
Χαιρετίζουμε την πραγματοποίηση της χθεσινής συνάντησης για την Ελλάδα και όπως είπε και ο έλληνας πρωθυπουργός, η διαδικασία ξαναμπήκε στις ράγες, δήλωσε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.
Σύμφωνα με τον ίδιο, υπήρξε μια επιτυχής συνάντηση κατά την οποία επιβεβαιώθηκε η ανάγκη υλοποίησης της Συμφωνίας της 20ής Φεβρουαρίου με τα συνακόλουθα ωφελήματα.
«Ευελπιστούμε ότι θα υπάρξει θετική κατάληξη για το καλό της Ελλάδας, της Ευρωζώνης αλλά και της Ευρώπης γενικότερα» υπογράμμισε.
Ο κ. Αναστασιάδης τόνισε ότι είχε την ευκαιρία να συζητήσει εκτενέστερα με τον Αλέξη Τσίπρα, ενώ αναφέρθηκε και «σε όλα αυτά που ακούγονται το τελευταίο διάστημα για τις δήθεν διαταραγμένες σχέσεις Αθηνών-Λευκωσίας».
«Είναι και δική μου πεποίθηση, αλλά και του φίλου Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ότι οι σχέσεις μας όχι μόνον βρίσκονται σε άριστο επίπεδο, αλλά και μαζί συνεργαζόμαστε προκειμένου να αντιμετωπίσουμε τις κοινές προκλήσεις. Καμία σκιά στις σχέσεις μας, αντίθετα εντονότερη συνεργασία» ξεκαθάρισε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΕΚΠΑ: Ανάμνηση νόστιμη και ευχάριστη
- Λέσβος: Κτηνοτρόφοι απέκλεισαν ξανά το λιμάνι της Μυτιλήνης – Ο λόγος που διαμαρτύρονται
- Με προβλήματα η επιστροφή των τελευταίων εκδρομέων του Πάσχα – Πού καταγράφεται μποτιλιάρισμα
- Τοξικό αφεντικό: Τι είναι η «σκοτεινή ηγεσία» και πώς να την αποφύγετε
- Τι σημαίνει να είσαι καλά; Μελέτη αναγνωρίζει τις προϋποθέσεις για ψυχική υγεία
- Αποκάλυψη του πρώην GM της Αρμάνι Μιλάνο: «Είχαμε συμφωνήσει με Ντόρσεϊ και Μιλουτίνοφ»


