Ηρακλής Ψαχνών και… απολογία στο πρόγραμμα της ΑΕΚ
Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Ηρακλή Ψαχνών εκτός έδρας και θέλει τη νίκη, προκειμένου να αυξήσει τη διαφορά της από τους διώκτες της στη Football League, στους 14 βαθμούς (18:00). Παράλληλα η ΑΕΚ θα απολογηθεί το μεσημέρι της Πέμπτης (15:00), στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, για τα όσα έγιναν στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, για τα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος.
Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Ηρακλή Ψαχνών εκτός έδρας και θέλει τη νίκη, προκειμένου να αυξήσει τη διαφορά της από τους διώκτες της στη Football League, στους 14 βαθμούς (18:00).
Ο Τραϊανός Δέλλας φέρεται να έχει καταλήξει στην ενδεκάδα, που θα χρησιμοποιήσει στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.
Παράλληλα η ΑΕΚ θα απολογηθεί το μεσημέρι της Πέμπτης (15:00), στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, για τα όσα έγιναν στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, για τα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος. Η Ένωση κινδυνεύει με αφαίρεση τριών βαθμών, καθώς επίσης και με τιμωρία της έδρας και χρηματικό πρόστιμο.
Ο Εργκίν Αταμάν και ο Ματίας Λεσόρ μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στη Βαλένθια, χάρη στην οποία ο Παναθηναϊκός πήρε το πλεονέκτημα έδρας από τους Ισπανούς
Παρί Σεν Ζερμέν και Μπάγερν Μονάχου… τερμάτισαν την πίστα του ποδοσφαίρου! Ανεπανάληπτη παράσταση, διαφήμιση του ποδοσφαίρου με 9 γκολ (!) και μια ρεβάνς που ήδη αναμένουμε με λαχτάρα για να μάθουμε τον φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ και να «χορτάσουμε» ξανά… αστεράτο ποδόσφαιρο.