Τρίωρη στάση εργασίας σε ηλεκτρικό – μετρό
Xωρίς μετρό και ηλεκτρικό σιδηρόδρομο θα μείνει για τρεις ώρες σήμερα, Πέμπτη, η Αθήνα, μετά την απόφαση των εργαζομένων να πραγματοποιήσουν προειδοποιητική Στάση Εργασίας από 11:00 π.μ. έως 14:00 ακινητοποιώντας τους συρμούς στις Γραμμές 1, 2 & 3.
Xωρίς μετρό και ηλεκτρικό σιδηρόδρομο θα μείνει για τρεις ώρες σήμερα, Πέμπτη η Αθήνα, μετά την απόφαση των εργαζομένων να πραγματοποιήσουν προειδοποιητική Στάση Εργασίας από 11:00 π.μ. έως 14:00 ακινητοποιώντας τους συρμούς στις Γραμμές 1, 2 & 3.
Αίτημα των εργαζομένων είναι η απόσυρση των καινούργιων συρμών 3ης σειράς του Μετρό της Αθήνας, που, σύμφωνα με το Σωματείο τους, «παρουσιάζουν προβλήματα τα οποία πέραν της αναστάτωσης των δρομολογίων, θέτουν σε κίνδυνο αυτό που λέγεται «Ασφάλεια Σιδηροδρόμου» (προσωπικό, επιβάτες, εξοπλισμός), όπως επίσης, τεράστια δυσλειτουργία παρουσιάζουν και οι οθόνες ελέγχου αποβίβασης – επιβίβασης επιβατών στις καμπίνες ηλεκτροδήγησης στους συρμούς του Ηλεκτρικού».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Θα συσταθεί στις ΗΠΑ ταμείο 1,8 δισ δολαρίων που θα αποζημιώνει όσους «διώχθηκαν άδικα» όπως ο Τραμπ
- Ο Τραμπ ισχυρίζεται πως ανέβαλε επίθεση εναντίον του Ιράν που θα ξεκινούσε αύριο
- Η φωτογραφία του Σορτς με Τζόκοβιτς και Παγώνη
- Πενήντα εκατ. Αμερικανοί προετοιμάζονται για την δεύτερη ημέρα με πλημμύρες και ανεμοστρόβιλους
- Αλέξης Τσίπρας: Από την πλατεία Θησείου η ανακοίνωση του κόμματος στις 26 Μαΐου στις 20:00
- LIVE: Άρσεναλ – Μπέρνλι
