Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σαμαράς: Η ΝΔ θα ψηφίσει το νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση

Σαμαράς: Η ΝΔ θα ψηφίσει το νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση

Την απόφαση της ΝΔ να υπερψηφίσει το νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση προανήγγειλε ο Αντ.Σαμαράς, πριν την έναρξη της συνεδρίασης της ΚΟ του κόμματος. «Η ΝΔ θα ψηφίσει το νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση» δήλωσε, επισημαίνοντας ότι «είναι ευθύνη της κυβέρνησης το πώς θα το υλοποιήσει, στο πλαίσιο της συμφωνίας με τους εταίρους». Την ανάγκη επιτυχούς ολοκλήρωσης των διαπραγματεύσεων θα τονίσει ο πρόεδρος της ΝΔ στη συνάντηση που θα έχει με ευρωπαίους ηγέτες την Πέμπτη, στο περιθώριο της συνόδου του ΕΛΚ.

Την απόφαση της ΝΔ να υπερψηφίσει το νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση προανήγγειλε ο Αντώνης Σαμαράς, σε συνομιλία του με δημοσιογράφους πριν την έναρξη της συνεδρίασης της ΚΟ του κόμματος.

«Η ΝΔ θα ψηφίσει το νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση» δήλωσε, επισημαίνοντας ότι «είναι ευθύνη της κυβέρνησης το πώς θα το υλοποιήσει, στο πλαίσιο της συμφωνίας με τους εταίρους».

Η ΝΔ είχε υπερψηφίσει το νομοσχέδιο και στη συζήτηση που προηγήθηκε στις επιτροπές της Βουλής, αλλά η θετική ψήφος στην Ολομέλεια έχει ιδιαίτερη βαρύτητα δεδομένου του βέτο που επιχείρησε να βάλει η Κομισιόν, χαρακτηρίζοντας την κατάθεση του στη Βουλή ως «μονομερή ενέργεια».

Κάλεσμα στα κόμματα της αντιπολίτευσης να δώσουν θετική ψήφο αναμένεται να απευθύνει και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά την ομιλία του στη Βουλή το απόγευμα της Τετάρτης.

Στις Βρυξέλλες για τη σύνοδο του ΕΛΚ

Ο πρόεδρος της ΝΔ θα μεταβαίνει σήμερα στις Βρυξέλλες, όπου αύριο Πέμπτη θα συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

Ο κ. Σαμαράς θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους περισσότερους ξένους ηγέτες που το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα παραβρεθούν στη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης και σύμφωνα με πληροφορίες θα τους επισημάνει την ανάγκη να επέλθει συμφωνία με την ελληνική κυβέρνηση, καθώς η όποια καθυστέρηση ή τυχόν αποτυχία των διαπραγματεύσεων, θα δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στην ελληνική κοινωνία.

    Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

    Sports in

    Λουίς Ενρίκε: «Μεγάλο κίνητρο για την Παρί το τρεμπλ»

    Όσα είπε ο Λουίς Ενρίκε για ένα πιθανό τρεμπλ της Παρί Σεν Ζερμέν φέτος

    Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

    in.gr | Ταυτότητα

    Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

    Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

    Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

    Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

    Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

    ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

    Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

    ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

    Τετάρτη 24 Απριλίου 2024