«Πιο σημαντικό το ματς με τη Σίτι από το clasico», δήλωσε ο Ινιέστα
Η Μπαρτσελόνα δίνει δύο ιδιαίτερα σημαντικά παιχνίδια τις επόμενες ημέρες, υποδεχόμενη διαδοχικά στο «Καμπ Νου» αύριο τη Μάντσεστερ Σίτι, για τους «16» του Champions League, και την Κυριακή τη Ρεάλ, στο μεγάλο ντέρμπι του ισπανικού πρωταθλήματος.
Η Μπαρτσελόνα δίνει δύο ιδιαίτερα σημαντικά παιχνίδια τις επόμενες ημέρες, υποδεχόμενη διαδοχικά στο «Καμπ Νου» αύριο τη Μάντσεστερ Σίτι, για τους «16» του Champions League, και την Κυριακή τη Ρεάλ, στο μεγάλο ντέρμπι του ισπανικού πρωταθλήματος.
Οι φίλοι των «μπλαουγκράνα» είναι βέβαιο ότι… ζουν και αναπνέουν για το «clasico», δεδομένου μάλιστα ότι μία νίκη επί της «αιώνιας» αντιπάλου θα καταστήσει τους Καταλανούς ακλόνητο φαβορί για τον φετινό τίτλο.
Ο Αντρές Ινιέστα, πάντως, εξέφρασε διαφορετική άποψη, χαρακτηρίζοντας στη σημερινή συνέντευξη Τύπου πιο σημαντικό το παιχνίδι με τους πρωταθλητές Αγγλίας.
«Το αυριανό ματς είναι ίσως πιο σημαντικό. Τι καλύτερο από το να προετοιμαστούμε για τον αγώνα της Κυριακής έχοντας νικήσει και έχοντας πλησιάσει το στόχο μας στο Τσάμπιονς Λιγκ;» δήλωσε ο έμπειρος μέσος της Μπαρτσελόνα, ενώ παράλληλα στάθηκε στην αυτοπεποίθηση του ίδιου και των συμπαικτών του ενόψει των δύο σπουδαίων αγώνων.
«Γνωρίζουμε όμως ότι θα δοκιμαστούμε απέναντι σε πολύ επικίνδυνος αντιπάλους, αύριο και την Κυριακή. Απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι είναι κάπως διαφορετικά, γιατί είναι νοκ-άουτ συνάντηση και έχουμε ένα πρώτο αποτέλεσμα υπέρ μας (σ.σ. η Μπαρτσελόνα είχε νικήσει 2-1 στην Αγγλία). Αλλά την Κυριακή, γνωρίζουμε ότι το “clasico”, ανεξαρτήτως φόρμας της κάθε ομάδας, είναι απρόβλεπτο» κατέληξε ο Ινιέστα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Γιορτή σήμερα 24 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 24.07.2026]
- Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε επίσκεψη του Σι Τζινπίνγκ προέδρου στις ΗΠΑ – Στις 24 Σεπτεμβρίου
- Νίστρουπ: «Δεν είναι ώρα ακόμη για να πούμε συγχαρητήρια – Να τελειώσουμε την πρόκριση στην Αθήνα»
- Βαθμολογία της UEFA: Η Ελλάδα μπήκε με το… δεξί και πλησίασε την Πολωνία
- Μάτι: Συγκίνηση οκτώ χρόνια μετά την τραγωδία – Τρισάγιο, προσκλητήριο νεκρών και πορεία στο δρόμο της φωτιάς



