Απολλών-ΟΣΦΠ και Ξάνθη-Ηρακλής τα ζευγάρια του Κυπέλλου
Απολλων Σμύρνης-Ολυμπιακός και Ξάνθη-Ηρακλής είναι τα δυο ζευγάρια της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, μετά από κλήρωση που έγινε στα γραφεία της ΕΠΟ. Ο νικητής από το πρώτο ζευγάρι θα είναι τυπικά γηπεδούχος στον τελικό της 16ης Μαΐου στο Ολυμπιακό Στάδιο.
Απολλων Σμύρνης-Ολυμπιακός και Ξάνθη-Ηρακλής είναι τα δυο ζευγάρια της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, μετά από κλήρωση που έγινε στα γραφεία της ΕΠΟ.
Οι πρώτοι αγώνες είναι προγραμματισμένοι για την Μεγάλη Τετάρτη και Πέμπτη, 8 και 9 Απριλίου, σε Ριζούπολη και Καυτανζόγλειο, και οι ρεβάνς για τις 29 και 30 του ίδιου μήνα, στο Φάληρο και τα Πηγάδια.
Ο νικητής από το πρώτο ζευγάρι θα είναι τυπικά γηπεδούχος στον τελικό της 16ης Μαΐου στο Ολυμπιακό Στάδιο.
Πρόβλημα με τον τελικό
Ο μεγάλος τελικός της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί στο ΟΑΚΑ στις 16 Μαϊου. Ωστόσο η διοίκηση του σταδίου όμως ζήτησε με σχετικό έγγραφο να αλλάξει η ημερομηνία του και το παιχνίδι να γίνει μια εβδομάδα αργότερα (23 Μαϊου) λόγω άλλων εκδηλώσεων που προγραμματίζονται για εκείνη την περίοδο σε αυτό.
Η ΕΠΟ αναμένεται να αποφασίσει σύντομα εάν θα αποδεχθεί το αίτημα αυτό της διοίκησης του ΟΑΚΑ.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Η Γιουβέντους συνεχίζει την επέλαση με στόχο την έξοδο στο Champions League και παραμένει αήττητη για έβδομο σερί παιχνίδι (πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες). Τα γκολ οι Ντέιβιντ (2'), Τουράμ 57'.
Δείτε βίντεο με όλα τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα από τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ και την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.