Πορεία αντεξουσιαστών στο κέντρο της Αθήνας
Πορεία με αφετηρία το Μοναστηράκι και κατεύθυνση προς το Σύνταγμα έκαναν το απόγευμα της Τρίτης αντιεξουσιαστές. Νωρίτερα, αποκλεισμένη για λίγη ώρα παρέμεινε η οδός Σόλωνος. Η κυκλοφορία των οχημάτων διακόπηκε, καθώς από το εσωτερικό της Νομικής Σχολής οι καταληψίες εκτόξευαν στον δρόμο διάφορα αντικείμενα.
Πορεία με αφετηρία το Μοναστηράκι και κατεύθυνση προς το Σύνταγμα έκαναν το απόγευμα της Τρίτης περίπου 700 αντιεξουσιαστές, σύμφωνα με την Αστυνομία.
Νωρίτερα, αποκλεισμένη για λίγη ώρα παρέμεινε η οδός Σόλωνος. Η κυκλοφορία των οχημάτων διακόπηκε, καθώς από το εσωτερικό της Νομικής Σχολής οι καταληψίες εκτόξευαν στον δρόμο διάφορα αντικείμενα.
Υπενθυμίζεται ότι από νωρίς το πρωί της περασμένης Παρασκευής το κτίριο της Νομικής Σχολής τελεί υπό κατάληψη, από ομάδα αντιεξουσιαστών που ζητούν την απελευθέρωση του Σάββα Ξηρού, την κατάργηση των φυλακών τύπου Γ’ (υψίστης ασφαλείας) και των αντιτρομοκρατικών νόμων, αλλά και την απελευθέρωση των συγγενών των κρατουμένων για συμμετοχή στην οργάνωση Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κούβα: Οι ΗΠΑ απελαύνουν Κουβανό για «υπονομευτικές» δραστηριότητες
- ΗΠΑ – Βοσνία 2-0: Άνετη πρόκριση για τους Αμερικάνους – «Ραντεβού» με το Βέλγιο στους «16»
- Ιράν: Για «πολύ καλές» έμμεσες συνομιλίες στο Κατάρ κάνει λόγο ο Τραμπ
- Κατεχόμενα: Μίσθωσαν την παραλία όπου έγινε η απόβαση στην Κύπρο το 1974 στον κατοχικό στρατό για 30 χρόνια
- Άνοιξαν το σκορ οι ΗΠΑ κόντρα στη Βοσνία (vids)
- Νιγηρία: Ενοπλοι δολοφονούν τουλάχιστον 15 ανθρώπους στην «κεντρική ζώνη»

